News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Trafic rutier in conditii de iarna in judetul Maramures

13 Decembrie 2013
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Maramureş se circula vineri dimineaţa în condiţii de iarnă, principala problemă fiind poleiul depus ca urmare a schimbării bruşte de temperatură.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Dana Gagniuc Buzura a declarat pentru AGERPRES că, în ultimele ore, echipele de întreţinere a drumurilor judeţene au intervenit pentru a menţine carosabilul curat şi a combate efectele depunerilor de polei, formate ca urmare a schimbării bruşte de temperatură. 

'În ultimele 24 de ore, s-a acţionat cu un număr de 11 utilaje şi s-au răspândit 84 tone de material antiderapant în vederea prevenirii şi combaterii poleiului. În oraşul Cavnic s-a acţionat cu 2 utilaje pentru lărgirea carosabilului. A nins uşor doar în zona de munte, iar traficul decurge normal' a spus Dana Buzura. 

Angajaţii aeroportului internaţional Baia Mare au curăţat de zăpadă depusă pe pistă, iar aeronava companiei TAROM a decolat vineri dimineaţă în condiţii optime spre Bucureşti. Temperatura exterioară la pragul pistei a fost de - 2 grade Celsius, aerul ceţos, iar vizibilitatea atmosferică a fost de peste 4 km. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005559 (s)