News Flash:

Antonescu: "Basescu este inteligent, curajos, inventiv, dar si profund necinstit si vulgar"

13 Decembrie 2013
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
crin
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu este inteligent, curajos, tenace şi inventiv, dar şi profund necinstit, foarte mincinos, vulgar şi cu un tupeu de proastă calitate. "Domnul Băsescu este un om inteligent, extrem de inteligent, curajos, puternic, tenace, inventiv, are o groază de calităţi. În acelaşi timp, este profund necinstit, foarte mincinos, cum spuneam, vulgar, şi cu foarte mult tupeu de proastă calitate. Fiind şi într-o perioadă în care îi merge bine, pe toate combinaţiile astea, adică la motorină stai că mai stăm trei luni, a rămas pe a lui. În povestea asta cu apărarea statului de drept a profitat iar de prostiile altora. Se simte foarte bine (...) sigur că poate să spună orice, poate să ne râdă în nas", a declarat Antonescu la RTV.

De asemenea, Antonescu a subliniat faptul că premierul Victor Ponta a cedat în cazul accizei la carburant, în cazul motorinei.

"Atacul apropo de acciză, a venit din partea domnului Băsescu, dinspre dreapta, ca să zic aşa, adică a devenit campionul impozitelor mici... Ei bine, nimeni din PNL nu s-a clintit şi în frunte cu mine am susţinut, domnul Ponta a hotărât la un moment dat, din motive...în fine, discutând şi cu ministrul de Finanţe, să mai cedeze amânarea la motorină, nu noi", a mai spus preşedintele PNL. Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008198 (s)