News Flash:

Horoscopul cumpenelor! Ce necazuri vei avea in functie de zodie!

26 Decembrie 2016
952 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Descopera horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta si afla daca vei avea parte de cumpene in aceasta saptamana!

Balanta
Nu vei intampina probleme majore in aceasta saptamana, insa vei avea parte de unele tensiuni pe plan sentimental. Viata ta amoroasa nu este una prea reusita, insa acest lucru se intampla pentru ca privesti mereu doar partea goala a paharului. Este important sa nu dai curs contrazicerilor dintre tine si partener, altfel situatia poate degenera.
Scorpion
Nu vei avea parte de ghinioane in aceasta saptamana, ci din contra lucrurile incep sa se miste pe toate planurile vietii tale. Cel mai probabil te vei simti implinita pe plan sentimental, iar cariera in plina ascensiune iti aduce linistea mult dorita. Castigi brusc mai multi bani, si chiar daca cheltuielile cresc, asta nu te impiedica sa traiesti in lux.
Sagetator
Nu vei intampina cumpene in aceasta perioada, nici macar mici probleme. Stii cum sa iesi din situatii limita si te descurci indiferent de situatia in care esti pusa. Ai o lista de prioritati de la care nu te abati si un plan serios de bataie pentru viata ta profsionala. Cariera ta este in plina ascensiune si iti aduce satisfactiile mult dorite.
Capricorn
Daca pe plan amoros lucrurile merg mai bine decat te-ai fi asteptat, nu acelasi lucru se poate spune si despre cariera ta. Te afli in acest moment intr-o situatie extrem de incordata la locul de munca, situatie in care ai ajuns doar din cauza ta. Faptul ca esti obosita, nu te mai implici sau iti faci treaba de mantuiala iti poate crea neplaceri si discutii aprinse cu sefii. Te afli in risc major de a-ti pierde locul de munca!
sursa:a1.ro

balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005136 (s)