News Flash:

Horoscop: Zodiile care se imbogatesc vara asta

10 Mai 2018
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Vine vara, anotimpul pe care multi il asteapta cu entuziasm. Iar astrologii au vesti bune pentru unele semne zodiacale. Se pare ca buzunarele unor nativi se vor umple in aceasta vara. Afla care sunt zodiile care se imbogatesc.

TAUR. Fie isi vor schimba locul de munca si vor castiga mult mai bine, fie vor primi o mosternire. Acesti nativi vor termina vara cu mai multi bani in cont. Iar adevarul este ca sunt persoane muncitoare, asa ca merita sa li se intample asta.

GEMENI. Si pentru Gemeni se anunta o vara plina de surprize din punct de vedere financiar. Se pare ca afacerile lor merg din ce in ce mai bine. Este posibil sa puna bazele unui proiect care sa le aduca mai multi bani decat s-ar fi asteptat. Au idei bune pe care nu ezita sa le puna in practica. Si fara doar si poate vor ajunge in curand milionari.

BALANTA. Balantele stiu ca pentru a castiga, trebuie sa munceasca. Si sa merite acele castiguri. Asa ca fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a duce la bun sfarsit un proiect initiat cu mult timp in urma. Gasesc puterea necesara si resursele pentru a incheia proiectul. Iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

SAGETATOR. Este vorba despre munca, dar si despre noroc in cazul acestor nativi. Este adevarat ca muncesc din greu, dar daca nu au un strop de noroc, atunci munca lor poate fi zadarnica. Asa cum li s-a intamplat in trecut. Insa acum rasare soarele si pe strada lor si se vor bucura de castigurile materiale pe care de mult timp le astepatau. In plus, chiar aveau nevoie de acei bani. Fie ii vor investi intr-o afacere de familie, fie se vor folosi de ei pentru a ajuta pe cineva.

Incepe vara durerii pentru 3 cupluri din zodiac
Orice relatie poate sa se termine atunci cand nu exista suficienta incredere intre parteneri, dar si cand telurile sunt diferite. Desi majoritatea persoanelor abia asteapta venirea verii, exista cateva semne zodiacale care nu vor avea parte de vacanta la care visau.

Vara durerii va incepe pentru cuplurile care au deja probleme in relatie si care nu vor mai putea rezolva toate aceste dispute. Configuratiile astrale le vor determina pe aceste zodii sa realizeze ca relatia lor nu mai are nicio sansa si ca cel mai bun lucru pe care il pot face este sa se desparta de persoana iubita. Totusi, acest lucru le va aduce foarte multa durere. Esti curioasa despre cine este vorba? Afla mai jos!
Zodiile pentru care va incepe vara durerii

Gemeni + Balanta

Faptul ca iti place sa fii deschisa si sociabila poate fi inteles gresit de catre persoana iubita. Partenerul tau este extrem de gelos si nu poate suporta gandul ca trebuie sa te imparta cu cei din jur. Din acest motiv, certurile probabil au inceput deja sa apara in relatia de cuplu. Desi vei trece cu vederea peste aceste crize de gelozie, se pare ca acest lucru nu va mai dura mult timp. Vei hotari sa faci acest pas dureros, chiar daca asta te va face sa treci prin clipe de cosmar in aceasta vara.

Scorpion + Taur

Iti este din ce in ce mai greu sa ramai in aceasta relatie, iar acest lucru se intampla din cauza incompatibilitatii care exista intre tine si cel drag. Simti ca jumatatea ta nu te intelege deloc si ca nu tine cont de dorintele tale. Desi iti va fi destul de greu in aceasta vara, vei prefera sa pui capat acestei legaturi nefericite. Totusi, se pare ca nu va fi tocmai o idee inspirata, deoarece vei simti ca treci prin momente de cosmar fara sufletul tau pereche.

Capricorn + Varsator

Ti-a fost destul de greu sa gasesti pe cineva care sa se ridice la standardele tale si care sa inteleaga ca implinirea profesionala este la fel de importanta pentru tine ca relatia in care te afli. Totusi, aceste lucruri au inceput deja sa se schimbe. Persoana draga iti va reprosa din ce in ce mai des ca nu esti suficient de atenta la nevoile acesteia si ca o ignori complet. Certurile si discutiile in contradictoriu te vor obosi psihic. Totusi, acestea vor culmina in aceasta vara si te vor face sa te gandesti serios la despartire.

Zodiile care vor avea parte de o vara de cosmar trebuie sa se gandeasca serios inainte de a lua o decizie care ar putea sa le schimbe viitorul.


balanta sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010322 (s)