News Flash:

HALUCINANT! Doi politisti, INREGISTRATI de o prostituata: „Aoleu, mama, ce bine faci!”

20 Septembrie 2015
3820 Vizualizari | 0 Comentarii
prostitut
„Casa Jurnalistului” a publicat o ancheta tulburatoare despre viata unei prostituate minore din Bucuresti, Ioana, care pe langa clienti trebuie sa satisfaca si nevoile politistilor. Jurnalistii au dat publicitatii si o inregistrare realizata de Ioana.
„Doi politisti de la Politia Locala sector 2 prind o prostituata cu un client. O scot din masina acestuia si-o baga in masina de politie. Ii tuflesc o amenda, apoi o intreaba, pe ton glumet, daca nu ar vrea sa se faca actrita de filme porno in Germania.
Ioana e minora, are 17 ani. Spune ca nu e interesata, dar il intreaba daca vrea sa-i faca masaj. Ii cunoaste pe politisti de vreo doi ani. Fa-mi pe tricou. Stai asa, baga mana, o roaga unul dintre ei, mai indesat si scund. ‘Baga mana, iubirea mea.’
Tanara are un smoc de codite africane in varful capului. Pe strada i se spune Minora, pe Facebook – Ursareasa, iar in trecut a fost, la misto, Regina Traficantilor. In timp ce-si sterge mainile cu un servetel umed, politistul ii povesteste ca a baut cu o seara inainte pana la 4 dimineata.
‘Aaaoleu, mama, ce bine faci. Imi vei face masajul asta, cinci milioane-ti dau!’, ii spune si geme de placere. ‘Aaah! sa vezi cum imi vine de pizda acum’, se vaita politistul. Ioana ii spune ca nu are chef in seara asta. ‘Maine, poimaine’, il amana. Celalalt politist vrea si el masaj, dar la coaie”, scrie Casa Jurnalistului.
Asculta inregistrarea dialogului dintre prostituata minora si cei doi politisti:
Citeste continuarea materialului pe Casa Jurnalistului. 

Galerie Video


casa jurnalistului ancheta tulburatoare ioana facebook ursareasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007734 (s)