News Flash:

Facebook va lansa optiunea "Dislike"

17 Septembrie 2015
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Dislike
Dupa o perioada foarte lunga de asteptare, Facebook a decis sa le faca pe plac utilizatorilor, informeaza BBC.
Facebook va introduce butonul Dislike, a anuntat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri care a avut loc la sediul companiei, in Menlo Park, California.
"Credem ca vom fi pregatiti sa il testam in curand si, in functie de rezultate, il vom face disponibil pentru o audienta cat mai mare", a declarat Zuckerberg, citat de CNN. 
Cofondatorul Facebook a adaugat ca e complicat sa creezi ceva "atat de simplu", insa, dupa ce in ultimii ani utilizatorii au inceput sa ceara tot mai des aceasta optiune, compania e pregatita sa o puna la dispozitia acestora. 
"Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima o serie de sentimente negative - precum frustrarea cauzata de anumite posturi care apar in newsfeed, dar ma indoiesc ca ii va face pe utilizatori sa vrea sa aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Suspectez ca il vor folosi mai mult pentru a-si exprima solidaritatea cand cineva posteaza o informatie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere", a spus Andrea Forte, expert in social media la Universitatea Drexel din Philadelphia, citat de BBC.
Anul trecut, reprezentantii retelei de socializare Facebook declarau ca nu vor introduce butonul "Nu imi place/ Dislike", dar ar putea integra o functie similara, sub o alta denumire.
Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fapt care inseamna
 
ca aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel mondial foloseste aceasta platforma macar o data pe luna, relateaza WSJ.

dislike
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006356 (s)