News Flash:

GEST SOCANT facut de un tanar urmarit de jandarmi!

18 Septembrie 2015
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarm
Cascadorie inutila pentru un tanar de 20 din Timisoara. El a sarit in canalul Bega in incercarea de a scapa de urmarirea jandarmilor, insa a fost prins pana la urma. Suspectul era urmarit, dupa ce a spart vitrina unei terase si a incercat sa fure.
Totul s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi, in centrul Timisoarei. O patrula de jandarmi a surprins trei tineri care au spart vitrina unei terase din Piata Operei si au furat mai multe sticle cu suc, scrie tion.ro. Jandarmii au plecat imediat in urmarirea lor.
Unul dintre suspecti a reusit sa scape si a sarit in canalul Bega incercand sa inoate pana la celalalt mal.
„Luati prin surprindere de aparitia jandarmilor tinerii au luat-o la fuga. Dupa o scurta urmarire au fost retinuti doi dintre cei trei, dupa ce unul dintre fugari a sarit in apa canalului Bega incercand sa scape inotand pe partea cealalta, dar aici surpriza a fost retinut de un echipaj auto al jandarmeriei, ajuns la fata locului. Cei doi au fost identificati in persoana lui C.D., respectiv U.S., ambii in varsta de 20 de ani, domiciliati in municipiul Timisoara, fara antecedente. Avand in vedere ca fapta celor doi constituie infractiune, jandarmii au intocmit pe numele lor acte de constatare privind savarsirea infractiunii de furt calificat, fiind predati organelor competente pentru continuarea cercetarilor”, transmit reprezentantii jandarmilor.

timisoara jandarmi mal canalului bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006843 (s)