News Flash:

20 de semne ca iubitului tau nu ii mai place de tine. Daca ai 10-20, urmeaza sa va despartiti

10 Aprilie 2018
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
iubit

Fiecare relatie incepe cu dragoste si pasiune, dar uneori lucrurile se schimba. Unii dintre parteneri isi pot pierde interesul pentru relatia lor si pentru persoana respectiva, iar apoi relatia se apropie de final.

Cu toate acestea, exista semne care te pot ajuta sa observi daca partenerul tau si-a pierdut interesul pentru tine.

1. E de obicei indisponibil

Unii oameni nu merita timpul tau, dar intr-o relatie, timpul este esential pentru a-i arata partenerului ca-l iubesti si-l apreciezi. Daca observi ca partenerul tau a devenit prea ocupat si nu este disponibil pentru tine, atunci inseamna ca si-a pierdut interesul pentru tine.
Trebuie sa stii ca relatia ta are probleme daca partenerul tau prefera sa petreaca timp cu prietenul sau in locul tau.

2. Indoielnic

Daca partenerul tau pare confuz atunci cand il intrebi de viitorul relatiei voastre si isi arata interesul doar atunci cand ii vorbesti de despartire, si dupa isi revine iar,e clar ca nu mai simte la fel. Nehotararea e un semn ca si-a pierdut interesul.

3. Centrul de atentie

Este normal ca fiecare dintre noi sa aiba propriile teluri si dorinte, dar daca partenerul isi pune intotdeauna nevoile proprii mai presus de tine, nu ii pasa de tine.

4. Intotdeauna da vina pe tine

Indiferent daca ai gresit sau nu, el te va invinovati mereu. Nu aveti o relatie sanatoasa daca nu puteti vorbi in mod deschis si sincer .
Si daca partenerul tau te lasa in mijlocul unei conversatii fara a rezolva lucrurile, nu ii pasa de viitorul vostru.

5. Aroganta

Nimeni nu ar trebui sa trateze orice persoana ca si cum ar fi mai nesemnificativa . Cand partenerul tau incepe sa te trateze ca si cum i-ai fi inferior , trebuie sa stii ca nu ii pasa de modul in care te simti.

6. Nu te respecta

Cand ajungi intr- o perioada in care partenerul tau nu are grija de lucrurile care iti aduc fericire, trebuie sa stii ca dragostea lui pentru tine nu mai este.

7. Fara sprijin

Daca ai un partener care nu te sustine, poate fi vorba de o relatie nesanatoasa. O relatie are nevoie de sprijin reciproc pentru a fi sanatoasa si puternica.

8. Te trateaza ca pe un strain

Fiind intr-o relatie indelungata in care partenerul tau nu vrea sa-i intalnesti familia si prietenii inseamna ca nu are intentii serioase.
In felul acesta, incepi sa te simti ca un strain pentru el, si te duci pe fundul listei sale de prioritati. Deci, ar putea insemna ca nu e interesat de o relatie serioasa cu tine.

9. Te simti fara valoare

Din cand in cand, trebuie sa auzim cu totii niste laude de la cei dragi. Daca partenerul tau nu iti spune cat de mandri sunt de la tine si de realizarile tale si ca doresc sa lupte, inseamna ca nu le pasa de relatia ta.

10. Isi cere scuze si atat

Chiar daca partenerul tau isi cere scuze, dar face acelasi lucru in mod repetat, o face degeaba. Cand esti cu un astfel de partener, poti pierde orice dorinta de a lupta pentru relatia voastra.

11. Vrea sa te schimbe

O persoana care te iubeste cu adevarat, te va accepta asa cum esti fara sa se gandeasca sa te schimbe.

12. A face dragoste fara dragoste

Cand partenerul tau vrea doar sa fie intim cu tine si nu-i pasa de sentimentele tale, el nu te iubeste. Intimitatea fizica este intotdeauna modul de a-ti exprima dragostea fata de cineva.

13. Infidelitate

Infidelitatea e unul dintre cele mai mari semne ca nu exista iubire intr-o relatie.

14. Nu te protejeaza

Partenerul tau ar trebui sa te protejeze, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa sara de pe un acoperis pentru tine. Oricum, partenerul tau trebuie sa incerce sa te faca sa te simti mai bine atunci cand ai moralul la pamant.
O persoana care te iubeste cu adevarat nu te va abandona niciodata mai ales atunci cand viata devine dificila.

15. Nu-si aminteste ce spui

Cand cineva este important pentru tine, asculti ce are de spus. Cand nu-ti pasa de cineva, asculti fara sa intelegi ce spune. Un semn ca partenerul tau si-a pierdut interesul este atunci cand nu-si mai aduce aminte de nimic pe din ce ai spus vreodata.

16. Plangi frecvent

Cu totii ne exteriorizam cand suntem raniti. Daca plangi frecvent deoarece partenerul tau te-a ranit, relatia ta este departe de a fi sanatoasa. Fiecare persoana trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile si cuvintele sale. Daca nu ii pasa cum te simti, trebuie sa te desparti .

17. Face planuri de unul singur

Daca face planuri fara a acorda atentie dorintelor si gandurilor tale, indica faptul ca partenerului nu ii place sa petreaca timp cu tine.

18. Nu doreste sa se implice

Daca simti ca relatia ta este mai dificila decat inainte, nu inseamna ca e vina ta. Daca pare dezinteresat si nu pare dornic sa isi ia un angajament fata de tine, nu e vina ta. Pur si simplu nu mai e incantat de relatie.

19. Certuri constante

Cand ajungi la un moment in care tu si partenerul tau nu puteti vorbi despre nimic fara ca el sa transforme discutia intr-o cearta, inseamna ca ceva este in neregula.
O relatie sanatoasa necesita o abilitate de a vorbi despre probleme pentru a gasi solutii si de nu pentru a crea unele chiar si mai mari.

20. Nu mai exista pasiune

Daca partenerul tau nu mai arata pasiune si dorinta de a fi cu tine intr-un mod intim, inseamna ca relatia ta nu este la fel de buna ca la inceput. O relatie puternica trebuie sa aiba pasiune, iar atunci cand lucrurile se estompeaza, ambii parteneri trebuie sa depuna eforturi pentru a revigora pasiunea.


2 indoielnic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004993 (s)