News Flash:

Guvernul Romaniei intentioneaza sa modifice legea RCA printr-o Ordonanta de Urgenta

2 Septembrie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
rca
Guvernul Romaniei intentioneaza sa modifice legea RCA printr-o Ordonanta de Urgenta, pastrand in continut si propunerile facute de patronate, sustine Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR).
"Din informatiile noastre, Guvernul Romaniei are in intentie sa dea OUG pentru modificarea legii RCA si intelegem ca s-au pastrat in continut si propunerile facute de patronate. Daca informatiile noastre sunt corecte, conform celor discutate in data de 3 august, Executivul ar trebui sa-si declare public intentiile, dupa ce a intrat in posesia ultimului raport al ASF", se specifica intr-un comunicat al COTAR.
Asociatiile transportatorilor locali au solicitat guvernului sa intervina asupra preturilor pentru asigurarile auto obligatorii (RCA) in sensul inghetarii acestora la valorile medii calculate de ASF pentru luna iunie a acestui an.
Astfel, potrivit calculelor ASF, prima medie pe segmentul transportatorilor se situa in luna iunie a acestui an la 3.064 de lei (700 euro), in scadere cu 4% fata de luna mai a acestui an, dar inca cu 53% mai mare fata de luna iunie din 2015. Transportatorii spun insa ca in practica s-au lovit de preturi mult mai mari decat mediile calculate de ASF.
Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania a inregistrat luna trecuta (16 august -n. red.), la Primaria Municipiului Bucuresti, o cerere de aprobare a unui amplu miting, care ar urma sa se desfasoare in data de 15 septembrie in Capitala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007459 (s)