News Flash:

Greva japoneza in spitalele publice din judetul Arad

13 Octombrie 2016
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
greva la spital
Personalul medical din spitalele publice din judetul Arad, membri ai sindicatului ''Sanitas'', s-au aflat miercuri in greva japoneza, ei desfasurandu-si normal activitatea, dar purtand banderola alba pe brate. 
Potrivit liderului ''Sanitas'' Arad, Delia Bonca, acesta este primul din seria de proteste anuntate de sindicalisti pentru perioada urmatoare, la nivel national, peste o saptamana protestatarii urmand sa isi intrerupa activitatea in cazul in care nu le vor fi solutionate revendicarile. 
''Astazi (miercuri - n.red.) suntem in greva japoneza si doar purtam banderole. Insa, in 19 octombrie vom avea greva de avertisment, cu incetarea activitatii intre orele 8.00 si 10.00. In 26 octombrie vom avea un nou Consiliu National pentru evaluare, iar in 31 octombrie este programata greva generala'', a declarat Delia Bonca. 
Ea mentionat ca pacientii nu au fost afectati de greva japoneza. 
''Dar cand va fi greva de avertisment, activitatea va inceta conform legislatiei in vigoare, cu asigurarea unei treimi din activitate. Numai ca noi suntem, de regula, doar o treime'', a adaugat liderul ''Sanitas'' Arad. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004851 (s)