News Flash:

Bianca Dragusanu a marturisit cat de mult s-a schimbat viata ei si cum are grija de micuta sa

11 Octombrie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita bianca
Bianca Dragusanu a adus pe lume primul ei copil in urma cu doua saptamani si de atunci, blonda este foarte fericita, la fel si tatal micutei, Victor Slav. Cei doi sunt pregatiti pentru a-si creste copilul nu le este teama de nimic, deoarece, spun ei, s-au documentat foarte mult.
Bineinteles, rutina vedetei s-a schimbat complet, dar blonda s-a obisnuit deja, fetita este foarte cuminte, cand are colici nu este foarte afectata, nu plange isteric, oplimba prin gradina, atat ea, cat si Victor, si se linisteste. Iar asta se intampla in fiecare noapte.
Vedeta spune ca si-a intrat in rol, s-a obisnuit cu prezenta fiicei sale in casa, de parca ar fi fost acolo dintotdeauna. Momentan o mai ajuta si mama ei, asta pana cand va pleca in orasul care locuieste.
A fost acuzata ca a apelat la o mama surogat
Imediat dupa ce a devenit mamica, Bianca a fost acuzata de catre fani ca nu a fost, de fapt, niciodata insarcinata. Ba mai mult, gurile rele au spus ca vedeta a apelat la o mama surogat, iar din acest motiv si-ar fi ascuns si „burtica imaginara“ in timpul presupusei sarcini. Insa, acum, dupa ce a fost surprinsa ca face vizite regulate la medic, nu mai exista niciun dubiu ca, intr-adevar, iubita lui Victor Slav a nascut si ca este in perioada de recuperare dupa operatia de cezariana.

bianca dragusanu victor slav colici plimba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007058 (s)