News Flash:

Accident mortal in apropiere de Deva

13 Octombrie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
accident
Un barbat de 49 de ani, din orasul Simeria, a murit miercuri dupa-amiaza intr-un accident de circulatie pe care l-a produs din cauza ca nu a adaptat viteza masinii pe care o conducea la carosabilul umed, a derapat si apoi a lovit un copac de pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
'In urma impactului, a rezultat decesul conducatorului auto si ranirea usoara a unui pasager in varsta de 67 de ani, din Simeria', a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Accidentul a avut loc pe drumul judetean care face legatura intre localitatile Barsau si Harau, in apropiere de Deva, soferul pierzand controlul volanului intr-o curba la dreapta. 
Pentru salvarea victimelor, la fata locului au intervenit echipaje de descarcerare si prim ajutor de la Detasamentul de pompieri militari din Deva si de la Serviciul Judetean de Ambulanta Hunedoara. 
'La sosirea echipajelor la locul accidentului, in autoturism se afla un barbat incarcerat si decedat. Pasagerul, un alt barbat, prezenta un traumatism toracic rezultat in urma impactului autoturismului cu un copac de pe marginea drumului', a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda. 
Barbatul ranit a primit ingrijiri medicale la fata locului, iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente din Deva. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)