News Flash:

Greseli pe care le faci cand tii regim

12 Februarie 2015
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Un regim alimentar echilibrat inseamna mese fara excese, cu proportii bune pentru toate ingredientele. 

1. Apa, un aliat în curele de slabire

Cresterea aportului de apa este printre cele mai populare metode de slabit printre romani. Nu mai putin de 68% din ei au baut multa apa in incercarea de a scapa de kilogramele in plus. Medicamentele pentru slabit sunt si ele destul de populare, 20% din romanii care au incercat sa slabeasca apeland la ele. Alti 17% au recurs la la suplimente alimentare, potrivit lyla.ro.

2. Nu trebuie sa renuntam la gustarile dintre mese

O alta metoda la care au recurs romanii pentru a slabi a fost renuntarea la gustarile dintre mese.

Peste o treime dintre cei intervievati au facut acest lucru din dorinta de a deveni mai supli. „Aceasta nu este o solutie. Gustarile intre mese sunt chiar importante pentru tinerea sub control a poftelor culinare, a explicat medicul serban Damian, nutritionist sportiv.

Un dusman al siluetei este, in viziunea a 71% din romani, si masa de seara, la care acestia au renuntat in timpul curelor de slabire. Potrivit specialistului, pentru a tine foamea sub control, ar trebui sa luam trei mese pe zi si cate o gustare formata din fructe intre aceste mese.

3. Sportul, prea putin popular

Pentru 58% din romanii care au incercat sa slabeasca, plimbarile lungi au reprezentat principalul tip de activitate fizica efectuata in paralel cu regimul. Iar 17% nu au facut niciun tip de miscare, dupa cum reiese din studiu. Acesta a fost efectuat online in luna ianuarie, pe baza raspunsurilor a 802 respondenti, barbati si femei, din mediul urban, cu varste intre 24-50 de ani, avand studii liceale sau postliceale.

excese
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006926 (s)