News Flash:

GRESELI pe care le fac FEMEILE cand isi cumpara LENJERIA INTIMA

12 Aprilie 2017
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
cumpara lenjerie
S-ar spune ca nu e asa dificil sa alegi lenjeria intima din moment ce e un obiect vestimentar pe care l-ai purtat toata viata. Ei bine, s-ar putea sa fii surprinsa sa afli ca poti da gres la acest capitol, caci s-ar putea sa facem totusi anumite lucruri in mod gresit, fara sa ne dam seama.
Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem cand alegem lenjeria intima:
1. Purtam o marime prea mica
Majoritatea femeilor tind sa cumpere lenjeri prea mica. Nu iti fie frica de masurile mai mari, pentru ca materialul sa nu creeze o silueta neplacuta pe sub haine.
2. Nu potrivim lenjeria la tinuta
Porti o rochie stramta si ai alege niste chiloti tanga in mod normal? Tine cont si de textura, material si culoare cand alegi stilul care ti se potriveste cel mai bine, fiindca uneori si niste chiloti care te acopera complet te pot face mai zvelta.
3. Cumparam lenjerie ce are cusaturi proeminente
Alege lenjerie cu niste cusaturi fine, care sa nu iti lase urme pe piele si sa nu se observe prin haine.
4. Purtam lenjerie plasa pe timpul verii
Poate parea ca plasa lasa aerul sa circule, dar tot e facuta din materiale sintetice precum poliesterul care pot capta caldura, transpiratia si umezeala. Poarta ceva din fibre naturale precum bumbacul.
5. Purtam lenjerie alba cu haine albe
Albul creeaza contrast cu pielea. Ar trebui sa porti lenjerie care are o culoare asemanatoare cu pielea ta atunci cand porti haine albe, scrie sanatatea.ro.
6. Purtam lenjerie de culoare deschisa pe sub hainele inchise la culoare
Culorile deschise se pot vedea pe sub material, mai ale in fotografiile cu blitz. Alege culori inchise pe sub hainele inchise si deschise pe sub hainele deschise.
7. Ne bagam lenjeria in masina de spalat
Apa fierbinte, invartirea si detergentul afecteaza elasticitatea si materialul lenjeriei. Ar trebui sa speli lenjeria de mana, cu un sapun delicat.
8. Nu investim prea mult pe lenjerie
Lenjeria mai ieftina e facuta de obicei din materiale proaste care nu vor dura prea mult. Alege calitatea, confortul si viabilitatea.

lenjeria intima alege lenjerie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005382 (s)