News Flash:

Gragnea rupe tacerea! Ce spune acesta despre intalnirea cu Codruta Kovesi

27 Octombrie 2017
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a infirmat, joi, ca ar fi avut vreo intalnire privata cu procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi.


El a declarat, intr-o emisiune la Romania TV, ca prima intalnire directa cu Kovesi a avut loc in momentul in care DNA l-a trimis in judecata in dosarul "Referendumul".


In schimb, liderul PSD recunoaste ca a participat la mai multe actiuni publice la care a fost prezenta si sefa DNA.


"Eu nu am negat ca am fost la intalniri unde au fost si acesti oameni. Au fost intalniri la care eram 70-80, cateodata 100, cateodata 50, intalniri oficiale, la care erau invitati oameni cu functii in statul roman, de la toate partidele, membri ai Guvernului. Care e problema? Eu cu aceasta doamna nu am avut nicio intalnire pana la trimiterea mea in judecata", a afirmat Dragnea.


Deputatul Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca Liviu Dragnea a participat la mai multe intalniri formale si informale cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, spunand despre presedintele PSD ca a fost "cel mai apropiat om de sistem".

Sursa: agerpres.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008425 (s)