News Flash:

Ancheta la Spitalul de Copii Timisoara, dupa ce un baietel de noua luni a murit in conditii suspecte

26 Octombrie 2017
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara
Conducerea Spitalului de Copii din Timisoara a demarat o ancheta interna, dupa ce parintii unui copil de noua luni, care a murit in unitatea de primiri urgente, au depus o plangere la Parchet, nemultumiti de modul in care cel mic a fost tratat, transmite corespondentul Mediafax.
Tatal baietelului de noua luni, Costel Bobaru, a declarat, miercuri, ca micutul a avut febra in seara zilei de 3 octombrie, astfel ca l-a dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Copii “Louis Turcanu”.
“A fost preluat de medicii de garda, i-au facut o perfuzie si am stat pana i-a scazut febra. Medicii ne-au prescris o reteta pe care erau trecute trei siropuri si ne-au zis ca are rosu in gat. Ne-au spus sa mergem acasa, dar sa ne prezentam la medicul de familie a doua zi sa-i prescrie altceva daca se simte rau sau sa revenim la spital”, a spus Costel Bobaru.
Barbatul din Timisoara povesteste ca, a doua zi dimineata, copilul a inceput sa vomite si avea pete pe corp, motiv pentru care l-a dus din nou la Spitalul “Louis Turcanu”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005445 (s)