News Flash:

Giovani si Victor Becali s-au predat deja pentru a fi incarcerati

20 Februarie 2018
956 Vizualizari | 0 Comentarii
image 2012 04 3 11906247 70 victor giovani becali 465x390

Omul de afaceri Gigi Becali a anunţat, marţi seară, că Ioan şi Victor Becali s-au predat deja pentru a fi încarceraţi, în urma deciziilor de condamnare definitive primite în dosarul în care sunt acuzaţi au dat mită fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a fi achitaţi în dosarul Transferurilor.

"Nu erau revoltaţi, erau pregătiţi. Că ştiau. Că e normal, că e vorba de numele Becali a fost «Hai să arătăm că uite, nu îi iertăm». Eu le-am spus să treacă cu bine peste asta, ei au spus «Da, domnule, ne aşteptam». Aveau bagajele făcute, s-au dus oamenii, s-au prezentat şi cu asta basta. (...) Eu m-am întâlnit cu ei, ei se duc acuma, fac două luni, nici două luni, după perioada de carantină cer eliberarea condiţionată, o să dureze termenul două-trei săptămâni la Sectorul 4 şi încă două-trei săptămâni la Ilfov şi într-o lună jumătate maximum, Victor trebuie să fie acasă. Giovani era plecat la Constanţa şi când a auzit ,în drum, imediat s-a prezentat la prima secţie, că aşa spune legea, la prima secţie de poliţie, nu ştiu la care, probabil Poarta Albă sau Slobozia, nu ştiu unde. El are buletin de Constanţa. Şi Victor s-a prezentat la Rahova", a declarat, marţi seară, Gigi Becali.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o, marţi, pe fosta judecătoare Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, aceasta fiind acuzată că ar fi luat în tranşe 220.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristian Borcea pentru a-i achita în primă fază în dosarul Transferurilor. Totodată, magistraţii au decis confiscarea sumei de 185.000 de euro de la fosta judecătoare. Ea a recunoscut toate acuzaţiile care i se aduc în acest dosar.

Instanţa supremă l-a condamnat pe Victor Becali la 5 ani şi 8 luni de închisoare. În cazul fratelui său, Ioan Becali, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins apelul, aceasta rămânând cu pedeapsa iniţială de trei ani de închisoare.


ioan victor becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1847 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005836 (s)