News Flash:

Gigi Becali crede ca Basescu il va gratia pana la Paste

13 Martie 2014
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi becali
Gigi Becali crede că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia "până în Paşte", potrivit primului interviu acordat din detenţie de finanţatorul Stelei, în care acesta a reclamat că nu a fost lăsat să stea cu familia atât cât îi permite legea şi să fie operat, fără pază, în străinătate. "Eu nu sunt în măsură şi nici nu vreau să comentez eu despre Gică Popescu, pentru că omul face fiecare ce-i place. El a fost orgolios şi a zis: refuz graţierea. Eu, ca să-mi văd familia mea, mama mea şi fetele mele, eu cum să fac un gest de orgoliu şi să refuz graţierea? Eu o cer de o sută de ori. Cred că mi-o va da până în Paşte. Dacă se respectă legea, eu acum nu ar trebui să stau în puşcărie", a spus Becali, pentruRomânia TV.

În acelaşi interviu, finanţatorul Stelei l-a rugat pe şeful statului să îi acorde o audienţă, pentru a-i spune "ce se întâmplă în puşcăriile din România". "Nu te educi la puşcărie. (...) Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil", a explicat Becali.

Gigi Becali a mai declarat că se simte batjocorit prin faptul că nu i s-a permis să stea cu familia atât cât îi dă dreptul legea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0935 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033632 (s)