News Flash:

SOCANT! O adolescenta asiatica a fost violata de 30 de barbati, timp de sase ore

12 Martie 2014
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
Deşi numeroase cazuri de viol în grup sunt semnalate în ţările asiatice, un raport recent a demonstrat că situaţii similare se întâlnesc şi în comunităţile anumitor etnii din Marea Britanie. O adolescentă dintr-o comunitate asiatică din Birmingham a fost violată timp de şase ore de 30 de bărbaţi, într-un apartement din centrul oraşului, printre care un tată şi fiul lui.

Fata nu a fost însă decât una dintre cele 35 de victime ale violenţelor de acest gen, care au depus recent mărturii despre experienţele prin care au trecut relatează The MirrorRaportul final prezentat recent de Shaista Gohir arată că în comunităţile asiatice din Marea Britanie au loc frecvent abuzuri sexuale, însă, de cele mai multe ori nu sunt depuse plângeri, iar familiile încearcă să ascundă aceste lucruri.

„Mai degrabă se încearcă păstrarea onoarei familiei şi a comunităţii, decât să se depună plângeri împotriva agresorilor”, a explicat Shaista Gohir, subliniid că victimele nu primesc niciun fel de ajutor sau consiliere.

Aproape de fiecare dată, fetele care cad victime sunt de aceeaşi etnie sau au aceeaşi religie precum atacatorii. Mai grav este că, dincolo de toleranţa cu care membrii comunităţii privesc aceste cazuri, atacatorii nu par să realizeze impactul faptelor lor.

Situaţii similare există şi în comunităţile de musulmani, mai arată raportul citat. Gandul.info


marea britanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0798 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030200 (s)