News Flash:

GEST UIMITOR! O actrita de la noi a donat piele pentru ranitii de la Colectiv

6 Noiembrie 2015
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
doneaza piele
O cunoscuta actrita de la noi a anuntat recent ca doreste sa doneze piele pentruvictimele care au suferit arsuri in urma incendiului din Club Colectiv din Capitala. Este vorba despre actrita Lia Bugnar, in varsta de 46 de ani, mesajul fiind postat pe reteaua ei de socializare.
"Ma uit de cateva zile pe net ce presupune donarea de piele. Cam cum si cat doare, care-s urmarile. Cica nu te doare cine stie ce, doar ca dup-aia vreo doua luni trebuie sa ai grija de zona aia, cativa ani sa nu te lafai la plaja, ca poate faci cancer de piele, pana se reface zona complet. Si cica raman semne. Asta a fost partea care mi-a sunat cel mai interesant. Cred ca suntem un popor care am avea nevoie de niste semne. Cred ca decoratiile alea ale lui Iohannis, post-mortem, sunt cam apa de ploaie si ca, pentru oamenii astia care au murit sau care se zbat intre viata si moarte, niste decoratii ar putea fi purtate pe mainile si picioarele noastre.

Copiem disperati modele de prin strainataturi. Ideea de frumos e atat de ingusta, sablonata si crispata. De ce n-ar fi, incepand din acest sezon, din sezonul "Colectiv", de ce n-ar fi mai "cool" tatuaj o cicatrice sau doua sau trei, ramasa dupa donarea de piele. Eu o sa fac asta. Si o sa pun poza pe Facebook. Ca sa-mi sara imbecilii in cap ca binele facut nu trebuie povestit. Da, o sa fac asta si chiar sper sa doara. Pentru ca simt nevoia sa ma pedepsesc pentru faptul ca a fost nevoie sa moara oamenii aia, ca sa ma mobilizez sa ies din casa sa-mi strig nemultumirea. 
Daca fiecare dintre noi am merge sa dam cate o fasie de 8 centimetri de piele pentru oamenii arsi din spitale, durerea noastra n-ar echivala nici cat o picatura fata de un ocean, cu durerea pe care au simtit-o tinerii care n-au mai iesit din clubul ala, sau Ady Rugina, sau Theo, fotografa care are jumatate din suprafata corpului arsa si nu se stie ce va fi cu ea, sau mama oricarui copil mort in noaptea aia sau in cele ce au urmat. Desfid pe toata lume sa lansam moda cicatricilor de respect pentru cei care au murit si din cauza noastra", a scris Lia Bugnar.

actrita doneze piele victimele arsuri club colectiv lia bugnar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006762 (s)