News Flash:

DESCOPERIRE MACABRA! Un cunoscut medic a fost gasit spanzurat in padure

5 Noiembrie 2015
1775 Vizualizari | 0 Comentarii
medic mort
UPDATE 12:26 - "La data de 5 noiembrie, in urma cautarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Urmariri si Sectiilor de Politie Urbana, cu sprijinul jandarmilor a fost gasit barbatul de 63 de ani, din municipiu, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie. Acesta a fost depistat intr-o zona impadurita din proximitatea municipiului Iasi. Politistii continuaverificarile in vederea stabilirii intregii situatii de fapt", spun reprezentantii IPJ Iasi.

UPDATE 11:43 - "In urma cautarilor efectuate de politisti in aceasta dimineata, cu sprijinul jandarmilor, a fost gasita persoana cautata, aceasta fiind decedata', a declarat Anca Vajaiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Trupul medicului a fost gasit in padurea de la Cetatuia, acesta luandu-si viata prin spanzurare, asa cum a anuntat prin biletul de adio, pe care l-a lasat in apartament. La cautarile de astazi au participat 20 de politisti, sprijiniti de jandarmi.

STIRE INITIALA - Astazi, 5 noiembrie, politistii au dat de urma medicului anestezist Filip Onoriu, acesta fiind gasit spanzurat in spatele manastirii Cetatuia. Politistii ieseni au organizat o noua actiune pentru a da de urma medicului anestezist Filip Onoriu, de la Maternitatea Elena Doamna, disparut fara urma la sfarsitul lunii octombrie. Fostul sef al Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost ultima data de colegi la data de 30 octombrie, cand a venit la maternitate si si-a desfasurat activitatea normal. Din data de 31 octombrie a fost cautat fara incetare de politisti. Medicul in varsta de 63 de ani a lasat un bilet de adio, astfel ca oamenii legii s-au temut de posibilitatea ca medicul sa se fi sinucis.

Politia si rudele au intrat in alerta dupa ce in locuinta medicului a fost gasit un bilet, in care dr. Filip Onoriu a scris ca se va sinucide in spatele Manastirii Galata. Rudele au cautat prin imprejurimile manastirii, dar nu l-au gasit. Exista doua motive care l-ar fi putut determina pe medic sa recurga la acest gest extrem. Unul este legat de un dosar penal, iar celalalt ar fi o discutie aprinsa cu directorul medical, prof. dr. Florentin Dumitrache. Colega sa l-ar fi amenintat ca va avea grija sa infunde puscaria dupa ce, de curand, sotul unei paciente care a decedat in anul 2010, dupa ce nu a putut fi intubata de medicul anestezist Mihaela Matei de la maternitatea mentionata, a redeschis actiune penala in instanta, impotriva doctorilor acuzati ca i-au ucis sotia. Medicul anestezist Onoriu Filip a fost chemat in sala de operatie, dupa aproape jumatate de ora, timp in care dr. Matei a incercat, dar nu a reusit, sa intubeze pacienta, starea acesteia fiind deja grava.


politistii filip onoriu spanzurat manastirii cetatuia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006483 (s)