News Flash:

George Becali, pus sub invinuire pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

9 Martie 2016
1215 Vizualizari | 4 Comentarii
becali
Procurorii DNA au transmis printr-un comunicat de presa ca finantatorul echipei Steaua, George Becali, a fost pus sub invinuire pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in legatura cu dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu.
"Omul de afaceri Becali George a fost audiat in calitate de martor, in zilele de 27 octombrie 2014 si 15 februarie 2016, in dosarul 9577/2/2012 al Curtii de Apel Bucuresti – Sectia I Penala. In aceste imprejurari, Becali George a prezentat declaratii care contravin probelor administrate in cauza, contravin propriilor declaratii date in cursul urmaririi penale si aspectelor pe care acesta le cunostea. Becali George, suspect in prezenta cauza, a avut o atitudine omisiva de ascundere, de trecere sub tacere a faptelor cu caracter esential, cu eficienta probatorie, concludente si pertinente in cercetarea si solutionarea cauzei, cu scopul vadit de a ingreuna aflarea adevarului, tragerea la raspundere penala, de a induce in eroare instanta de judecata, imprejurari de natura a usura situatia juridica a inculpatilor cercetati in dosarul aflat pe rolul instantei anterior amintite", explica procurorii DNA in comunicatul de presa.
George Becali a fost audiat, miercuri, de procurorii DNA, la iesirea de la audieri declarand ca "i s-au adus la cunostinta acuzatiile".
Procurorii mai precizeaza ca "dosarul penal aflat in prezent in stadiu de judecare la instanta a fost mediatizat prin comunicatul din data de 21 decembrie 2012, la finalizarea anchetei, cand au fost trimisi in judecata 11 inculpati, pentru infractiuni care ar fi creat un prejudiciu important in dauna bugetului de stat si in dauna Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti".
Concret, este vorba despre dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa.
"Marturie mincinoasa nu are cum sa fie. Orice as spune eu, infractiunea de abuz in serviciu e pe acte. Orice as declara, nu are relevanta pentru ca nu am sa stiu eu ce stiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaratie. Tot adevarul este in acte", a declarat George Becali la intrarea in sediul DNA.

procurorii dna george becali gabriel popoviciu becali george
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

gypewlY  | #51323
kamagra dangerous
gypewlY  | #51659
buy prednisone online
gypewlY  | #51818
buy cialis online forum
gypewlY  | #51904
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)