News Flash:

TRAGEDIE pe centura ocolitoare a Brasovului. O persoana a murit si alte patru sunt grav ranite

9 Martie 2016
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
O femeie de 70 de ani a murit si alte patru persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui accident petrecut pe centura ocolitoare a Brasovului, in care au fost implicate patru autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10.00, pe centura ocolitoare a Brasovului, intre tronsonul care leaga DN11 de DN13, dupa ce un sofer de 27 de ani, din Covasna, nu a respectat distanta fata de autoturismul din fata sa si a intrat in acesta, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, comisar sef Liviu Naghi.
Autoturismul lovit a ricosat apoi in masina din fata sa, producandu-se un carambol in care au fost implicate patru autoturisme.
„In urma impactului, din autoturismul lovit, o Dacia Logan in care se aflau cinci pasageri si soferul, au fost raniti cei cinci pasageri, trei care se aflau in spate si doi in fata. Din celelalte autoturisme implicate in accident, nu au fost victime“, potrivit sursei citate.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a intervenit cu doua echipaje de descarcerare deoarece doua dintre persoane au ramas prinse intre fiarele masinii, trei SMURD si doua ambulante.
Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, se afla in stop cardiorespirator, fiind resuscitata de paramedici. Aceasta nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarata decedata.
De asemenea, o alta femeie, de 64 de ani, a fost ranita grav, a suferit traumatisme toracice, abdominale si la picioare, insa este constienta, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.
Unul dintre cei patru pasageri raniti a refuzat trasportul la spital, primind ingrijiri la fata locului.

liviu naghi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006565 (s)