News Flash:

Ce a declarat Gigi Becali la iesirea de la DNA

9 Martie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
becali4
Omul de afaceri George Becali a declarat la iesirea din sediul DNA ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in legatura cu declaratiile pe care le-a dat acesta in dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu.

 "Mi s-au adus la cunostinta acuzatiile", a declarat George Becali dupa audieri.
Acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului dupa declaratiile date in dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa.
Este vorba despre declaratia pe care a dat-o George Becali in fata judecatorilor la data de 15 februarie 2016, fiind relatate informatii diferite de cele din marturia pe care a depus-o initial in dosar, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
"Sunt chemat in legatura cu dosarul Puiu Popoviciu. Marturie mincinoasa nu are cum sa fie. Orice as spune eu, infractiunea de abuz in serviciu e pe acte. Orice as declara, nu are relevanta pentru ca nu am sa stiu eu ce stiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaratie. Tot adevarul este in acte", a declarat George Becali la intrarea in sediul DNA.
George Becali este audiat in legatura cu dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra si dare de mita in legatura cu retrocedarea a doua terenuri din zona Baneasa.

george becali gabriel popoviciu acesta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)