News Flash:

Geoană: Anexarea Crimeei s-a produs deja. Retinerea va trebui sa fie cuvant de ordine la Kiev

16 Martie 2014
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana
Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV, că anexarea Crimeei de către Federaţia Rusă s-a produs deja, iar reţinerea trebuie să fie în continuare cuvântul de ordine la Kiev. "Este cel mai complicat moment pe care regiunea noastră şi Europa în ansamblu l-a avut în ultimii 45 de ani. Nu am mai avut un moment în care o mare putere, Federaţia Rusă, intră într-un conflict frontal cu o putere regională, Ucraina, într-o escaladare de tensiune şi de retorică cu blocul occidental, european şi nord-american", a comentat senatorul PSD situaţia din Crimeea.

Potrivit lui Mircea Geoană, referendumul din Crimeea va da cel mai probabil un rezultat favorabil alipirii Crimeei la Rusia, în acest context Guvernul de la Kiev fiind pus într-o situaţie "extrem de delicată", iar în continuare "reţinerea trebuie să fie cuvântul de ordine în Ucraina".

Senatorul PSD a afirmat că "suntem într-o fază în care referendumul din Crimeea, plus o eventuală decizie a Federaţiei Ruse de a recunoaşte referendumul şi de a accepta anexarea de facto a Crimeei ne duce într-o situaţie extrem de complicată, cu risc de escaladare".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013203 (s)