News Flash:

GALERIE FOTO HOT - Show erotic la Balul bobocilor de la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu - INTERZIS MINORILOR

5 Decembrie 2013
3763 Vizualizari | 0 Comentarii
show erotic
O comisie de la Universitatea "Constantin Brancuşi" din Targu Jiu va analiza cazul unor fotografii cu conotaţii pornografice în care ar apărea mai mulţi studenţi ai instituţiei, pozele fiind făcute la o petrecere privată organizată după Balul bobocilor, desfăşurat la sfarşitul lunii noiembrie. Mai multe fotografii cu tineri în ipostaze indecente, unii dintre ei aflându-se pe o scenă, într-un club, alături de două dansatoare aproape dezbrăcate sau chiar mimând acte sexuale, au fost publicate pe internet şi în presa locală din Târgu Jiu, existând informaţia că pozele respective au fost realizate la o petrecere privată organizată după încheierea Balului bobocilor de la Universitatea "Constantin Brâncuşi".

Purtătorul de cuvânt al Universităţii "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu, Andreea Văduva, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că o comisie de analiză de la unitatea de învăţământ va stabili dacă persoanele care apar în fotografiile respective sunt studenţi ai instituţiei şi dacă în organizarea petrecerii private a fost implicată vreo asociaţie a acestora.

Văduva a menţionat că universitatea se delimitează categoric de fotografiile respective. "În funcţie de ceea ce va decide comisia de analiză, se poate ajunge până la excluderea studentului sau studenţilor din comunitatea academică, prin exmatriculare. Se are în vedere, de asemenea, nesprijinirea financiară, pe viitor, a asociaţiei studenţilor, în funcţie de concluziile acestei comisii de analiză", a precizat Văduva.

La rândul său, organizatorul petrecerii private, Iulian Jerca, fost student al Universitatea "Constantin Brâncuşi", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că universitatea a sprijinit financiar desfăşurarea Balului bobocilor cu suma de 4.000 de lei, dar nu şi petrecerea la care au fost invitate tinere din Bucureşti, care au făcut striptease.

"Show-ul fetelor a fost unul la limită, a avut loc după miezul nopţii şi a fost în cadrul unei petreceri private. Am informat Jandarmeria şi Poliţia Locală despre organizarea lui şi nu văd ce treabă are Universitatea cu chestia asta. Nu toţi cei care au fost acolo au fost studenţi de la UCB, iar celor mai mulţi le-a plăcut cum a ieşit această petrecere. Fetele s-au dezbrăcat total, dar asta e ceva specific petrecerilor private. Eu am văzut lucrurile astea la Craiova şi Bucureşti şi tocmai de aceea am vrut să le aduc şi la Târgu Jiu", a afirmat Jerca.

Pe de altă parte, preşedintele Asociaţiei Studenţilor din Universitatea "Constantin Brâncuşi", Adrian Săndulescu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că, în calitate de organizator al Balului bobocilor, va consulta un avocat pentru a stabili dacă se va adresa instanţei ca să ceară daune morale organizatorilor show-ului erotic.

"Voi consulta un avocat ca să văd exact ce trebuie să fac. Imaginea asociaţiei şi a universităţii trebuie reparate, iar daune o să cerem persoanei care a adus show-ul respectiv aici", a precizat Rădulescu.

Acesta a menţionat că, după încheierea Balului bobocilor, a mers şi el pe la petrecerea privată organizată în alt club, fără implicarea asociaţiei pe care o conduce sau a universităţii, dar nu a rămas acolo decât foarte puţin timp.

Săndulescu a mai spus că în acel interval petrecerea era la început, iar fetele aduse pentru striptease nu începuseră să se dezbrace.

El a menţionat că nu a observat profesori de la universitate la petrecerea privată.

Primele rezultate ale comisiei de analiză de la Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu ar urma să fie făcute publice în aproximativ o săptămână. Mediafax

Galerie Foto

show
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006721 (s)