News Flash:

Gabriela Cristea este BOLNAVA! De ce boala sufera vedeta

31 Ianuarie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care sufera si de care nu a stiut mult timp. Prezentatoarea de televiziune se lupta cu afectiuni ale glandei tiroide.
Vedeta a povestit cum a descoperit ca are probleme cu glanda tiroida si cum a reusit sa le depisteze la timp.
„Simptomele acestei afectiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot sa spun ca am fost un caz fericit. Eu in momentul acesta pot sa imi tin oarecum problemele sub control fara medicatie. Dar, spre norocul meu, am descoperit ca as putea avea aceste probleme sau ca tind spre a capata aceste probleme exact in momentul in care ele incepeau sa se declanseze”, a spus Gabriela Cristea la Teo Show.
Gabriela Cristea: Faptul ca eram obosita il puneam pe seama stresului
Gabriela Cristea a declarat ca si-a considerat mult timp simptomele ca fiind o consecinta a stresului.
„Faptul ca eram obosita, ca aveam tot felul de stari pe mine nu m-au pus pe ganduri pentru ca le puneam pe seama stresului, a faptului ca munceam foarte mult.
La un moment dat mi-am facut analizele si mi-am facut si factorii endocrini si totul a fost in regula. Iar 3 luni mai tarziu, a trebuit sa refac aceste analize pentru ca un alt medic mi le-a cerut. Le-am repetat si in momentul acela am descoperit ca sunt peste parametrii normali”, a mai declarat vedeta.

gabriela cristea glandei tiroide glanda tiroida afectiuni boli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006105 (s)