News Flash:

Frunzele de maslin, un leac de exceptie pentru multe boli

5 Septembrie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
frunze maslin
Cercetari recente au aratat ca cea ce se spune despre frunzele de maslin este adevarat, pot fi solutia intr-o multitudine de afectiuni. Mai mult, proprietatile lor curative nu au fost cu adevarat cunoscute pana acum. Pot fi folosite in afectiuni in care nici tratamentele clasice nu dau mereu rezultate. 

Frunzele de maslin au proprietati curative exceptionale si pot sa combata pneumonia, gripa, meningita, tuberculoza, herpesul, hepatita B, malaria, arteroscleroza, botulismul, ulcerul stomacal, encefalita si inca multe alte boli, doarece contine oleuropeina.

Acest produs natural este foarte eficient pentru cei care se confrunta cu infectii greu de tratat, cronicizate sau recidivante.
Principiile active pe care aceste frunze le contin sunt printre cele mai bune antiinfectioase din lume.

Efectul frunzelor de maslin este atat de puternic, incat chiar si iIn cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de masline a dus la redresari spectaculoase ale numarului de celule imunocompetente, dar si a capacitatii de aparare a organismului.

Pentru o stare generala buna combina frunzele de maslin cu lamaita, flori de levantica, petale de trandafir, frunze de menta, sunatoare, maghiran si miere si bea ceaiul. Vei simti imediat beneficiile acestor plante. 

Esti stresat si nu vrei sa iei medicamente? Nimic mai simplu. Preparara un ceai din frunze de maslin, musetel, lamaita, flori de levantica, frunze de menta, petale de trandafir, nucsoara si miere. 

Frunzele maslinului mai sunt recomandate pentru pietre la rinichi, insa fii precaut daca ai tensiune arteriala sau hipoglicemie. 

afectiuni boli oleuropeina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)