News Flash:

Fructul despre care se spune ca trateaza cancerul si inlocuieste cu succes chimioterapia

10 Octombrie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
fruct
Chimioterapia poate fi inlocuita cu fructe Soursop (Guanábana). Copacul Graviola face niste fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.
De ce nu se cunoaste acest lucru? Pentru ca sunt organizatii interesate in gasirea unei versiuni sintetice, care sa le permita sa faca profituri fabuloase.
 
Gustul fructelor este placut si nu are efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Daca puteti, plantati un arbore guava in curte. Toate partile sale, nu dor fructul sunt foarte bune.
Data viitoare cand vrei sa bei un suc, cauta soursop. Copacul Soursop este mic. Nu are nevoie de mult spatiu, este cunoscut sub numele de Graviola in Brazilia, guanabana in spaniola, si „Soursop”, in limba engleza.
Fructele sale sunt mari si dulci, pulpa alba este consumata in mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face bauturi, serbet, dulciuri etc.
 
Aceasta planta este un remediu dovedit impotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip de cancer.
Se considera, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg, recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase.

Conform sursei citate, informatia provine de la unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din lume, care anunta ca, dupa mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele soursop arata ca  distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas
Ceea ce este si mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase. 
sursa: sanatatea

fructe soursop guan bana graviola arbore guava soursop guanabana colon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005747 (s)