News Flash:

Freddie Mercury, omagiat de angajatii de pe aeroportul Heathrow. Au dansat ca celebrul solistul (Video)

6 Septembrie 2018
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
omagiu

Personalul care se ocupa de bagaje la aeroportul Heathrow a adus un omagiu solistului Freddie Mercury, care ar fi implinit miercuri 72 de ani. Legendarul muzician a fost, inainte sa ajunga celebru, unul dintre cei care carau bagajele calatorilor in aerogara londoneza.

Lucratorii de la benzile de bagaje din aeroportul Heathrow au repetat miscarile de dans cu coregraful Lyndon Lloyd pentru a marca ziua de nastere al legendarului solist al trupei Queen. Titlurile pieselor interpretate de Mercury au aparut si pe panourile de afisaj ale terminalului de sosiri din aeroport.

Mai mult, orice pasager care putea dovedi ca se numeste Freddie, Frederick sau Farrokhcan a avut acces gratuit la salonul clasa I al British Airways.

Actiunea a avut in vedere si promovarea peliculei "Bohemian Rhapsody", un film biografic regizat de Bryan Singer, urmarind cariera starului muzical. Filmul are premiera in Romania pe 2 noiembrie.

Trupa Queen a lansat 15 albume pana la destramarea ei, in 1991, dupa decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA.

Artistul a murit la varsta de 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi dupa ce a anuntat in mod public ca este bolnav de SIDA.

Piese ca "Bohemian Rhapsody" si "Don't Stop Me Now", compuse de Mercury, au intrat in panteonul rockului si o noua generatie de artisti, printre care Lady Gaga, Robbie Williams, Foo Fighters si Muse, revendica influenta trupei Queen.

Concertele in care Mercury canta "We Are The Champions", "Killer Queen", "Crazy Little Thing Called Love" sunt considerate momente antologice, iar "We Will Rock You", comedia muzicala lansata in 2002 pe baza hiturilor trupei, a fost pusa in scena in lumea intreaga si se joaca inca in teatrele londoneze.
 

Galerie Video


aeroportul heathrow freddie mercury trupa queen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007534 (s)