News Flash:

FOTO INCREDIBIL! Ti-l mai amintesti pe Jose Chilavert? Fostul portar cu 67 de goluri marcate are acum 51 de ani si este de NERECUNOSCUT!

9 Februarie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
Chilavert3
Jose Luis Chilavert a fost cu siguranta unul dintre cei mai excentrici fotbalisti ai anilor anilor '90, iar apetitul sau pentru gol l-a adus adesea in lumina reflectoarelor.
Cu 67 de goluri marcate de-a lungul carierei sale (inclusiv 8 pentru nationala Paraguayului), Chilavert ramane unul dintre cei mai prolifici portari din istoria fotbalului.
In echipa ideala a CM 1998
Acum in varsta de 51 de ani, Chilavert a condus-o pe Paraguay la doua turnee finale ale Campionatului Mondial, in 1998 si 2002, din calitate de capitan.  Mondialul din 1998 a reprezentat momentul de varf pentru Chilavert, care a prins echipa turneului final, fiind rezerva lui Fabien Barthez, care a cucerit trofeul alaturi de Franta.
Meciul cu scandal din Ghencea
Tot in 1998, nationala Paraguayului a disputat un meci amical in Romania, in pregatirea turneului final din Franta. Cu Chilavert titular, sud-americanii au facut un meci bun in Ghencea si, chiar daca Romania s-a impus cu 3-2, au reusit sa inflameze spiritele in tabara antrenata si atunci de Anghel Iordanescu.
Injurat de suporteri dupa ce a primit un gol incredibil de la mare distanta, Bogdan Stelea a ripostat, aratand semne obscene spre spectatori, iar Gheorghe Hagi avea un discurs extrem de dur la adresa presei si a fanilor, la conferinta de presa de dupa meci. sursa: Prosport.ro

Galerie Foto

Chilavert
ghencea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)