News Flash:

INCREDIBIL! Un suporter cam mitocan a intrebat-o pe Simona Halep, pe pagina ei de Facebook, "de ce ai nasul borcanat?" REACTIA SPORTIVEI A FOST FABULOASA!

7 Februarie 2017
2245 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep1
Simona Halep, una dintre cele mai valoroase sportive din Romania, nu primeste numai cuvinte de lauda din partea fanilor! Exista si un grup de persoane care ii trimit mesaje suburbane, insa constanteanca demonstreaza ca nu este afectata din aceasta cauza, ba dimpotriva!
Simona s-a amuzat luni, atunci cand un hater a avut o reactie deplasata pe pagina de Instagram a sportivei. La ultima fotografie postata, userul "Atp66682" i-a comentat: "De ce ai nasul borcanat?" Halep nu a fost deranjata de intrebarea "intrusului" si a intrat in dialog cu acesta: "Nu stiu raspunsul la intrebarea asta, dar de acord cu tine :))", i-a raspuns Simona razand.
Evident ca reactia mitocaneasca a fanului respectiv a fost una izolata, a 4-a jucatoare a lumii primind si o multime de comentarii pozitive. Halep este sustinuta de suporteri dupa ce tenismena a suferit o accidentare serioasa la genunchi, retragandu-se saptamana trecuta inaintea sferturilor turneului de la Sankt Petersburg. Simona a revenit in Romania, intrand intr-o perioada de refacere care va dura o luna.

Galerie Foto

simonna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)