News Flash:

Cand va reveni Simona Halep pe teren

8 Februarie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Simona Halep a declarat ca problemele medicale cu care se confrunta nu dau semne de vindecareSportiva trebuie sa ia o luna de pauza.

Simona Halep acuza in continuare dureri foarte mari la genunchi.

"Genunchiul nu este prea bine in momentul asta, am facut tratament. Astept cateva zile sa vad cum ma simt. Am avut ceva dureri zilele astea, dar e normal, e o accidentare destul de dificila la genunchi si trebuie sa am rabdare", a spus Simona Halep.

Simona Halep a mers marti la antrenamentul colegelor sale din Fed Cup, de la Sala Polivalenta: "E foarte greu cand nu pot sa joc, dar nu am ce face, sunt accidentata si e mai bine sa intre in teren o jucatoare care este 100 la suta. O sa fiu prezenta la meciuri, imi doresc sa castige fetele si sa mergem mai departe ca sa joc in aprilie. In tribuna eu nu prea ma manifest de obicei, dar sunt alaturi de echipa cu sufletul. O sa incerc sa fac galerie cat pot, dar de obicei stau mai linistita. Sper ca sala sa fie plina la fel ca la Cluj. Acolo a fost un public foarte calduros si cu siguranta si in Bucuresti va fi bine".

Sursa: romaniatv.net 

simona halep problemele medicale vindecare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007917 (s)