News Flash:

FOTO - Cum va fi legat municipiul Timisoara prin autostrazi de celelalte judete ale tarii

6 Decembrie 2013
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada2
Primele 15 oraşe, după Bucureşti, incluse în viitoarele trasee de autostradă. Guvernul Romaniei a publicat marţi un document cu prognozele reţelei de autostrăzi care vor fi finalizate în 2018, anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.
 
Proiectul de 15 pagini, criticat dur de opinia publică şi de reprezentanţi din mediul de business, precum Dacia, anunţă, între altele, amanarea finalizării segmentului Sibiu-Piteşti în favoarea rutei Sibiu-Braşov-Ploieşti şi proiecte pentru alte patru tronsoane.
 
Tot pană în 2018 guvernul promite că va finaliza mai multe alte autostrăzi, printre care Calafat-Craiova-Piteşti, Piteşti-Ramnicu Valcea, Alexandria-Bucureşti, Ploieşti-Galaţi, Braşov-Iaţi-Ungheni, Piatra Neamţ-Roman, Borş-Oradea-Cluj Napoca-Sebeş, Turda-Targu Mureş. Statul ar urma să construiască în concesiune tronsoanele Suplacu de Barcău-Gilău, Comarnic-Braşov, Comarnic-Ploieşti, respectiv Piteşti-Craiova. Deşi a demarat procedurile de concesiune anul acesta şi pentru inelul de centură sud al Capitalei la standard de autostradă, guvernul nu pomeneşte nimic despre acest tronson în documentul Romania 100.
 
In proiect este inclusă şi o listă de 16 oraşe, inclusiv Bucureşti care vor fi conectate la autostrăzile prognozate de guvern pentru 2018. www.ZF.ro

Galerie Foto

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)