News Flash:

Fortele politienesti, reunite in cadrul unui curs de tehnici de autoaparare si interventie sustinut de instructorul Koby Hazan si organizat de Politia Locala Timisoara

19 Iulie 2022
318 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Directia Politia Locala Timisoara, cu sprijinul Asociatiei Politistilor Locali Timisoara, au organizat, timp de doua zile, in perioada 17 – 18.07.2022, la Clubul CSS1 si la sediul Politiei Locale, un stagiu de pregatire cu specific krav maga, care a avut drept scop formarea si dezvoltarea deprinderilor necesare in domeniul autoapararii. Seminarul s-a desfasurat sub atenta supraveghere a instructorului israelian Hazan Koby, acesta avand o experienta de peste 37 de ani in domeniu.
In cadrul stagiului de pregatire, pe parcursul celor trei antrenamente intense, au fost prezentate, discutate si efectuate tehnici de autoaparare cu sau fara arme (presupunandu-se prezenta unuia sau mai multor atacatori). Pe scurt, utilizarea armelor a constat in tehnici de atac si autoaparare cu baston scurt (tehnici civile, dar si utilizate in sistemul militar), cutit si pistol. Antrenamentele au inclus pregatire tactica, accentul fiind pus pe tehnici specifice politiei, si mijloace de folosire cat mai eficienta a diverselor obiecte ce ne stau la dispozitie in mod obisnuit pentru autoaparare.
La sesiunile de antrenament au fost invitate si celelate structuri din cadrul Sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala (Inspectoratul Judetean de Politie Timis, jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara, politisti de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera si de la Penitenciarul Timisoara), acestea raspunzand la invitatie si desemnand cate trei luptatori din cadrul structurilor speciale de interventie. Scopul acestor sesiuni de antrenament in comun este crearea unui set unitar de reguli tactice si stabilirea unor moduri similare de actiune in diferite situatii, avand in vedere faptul ca se executa numeroase misiuni in cooperare mai ales pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica la manifestari cu public numeros. Koby Hazan, fost politist in Israel, nu este pentru prima data la Timisoara, el efectuand stagii de pregatire cu politistii locali si in urma cu trei ani. Koby Hazan a efectuat de-a lungul timpului antrenamente cu cadre ale Marinei Franceze, ale Legiunii Straine, cu unitatile speciale din Statele Unite ale Americii, Argentina, Chile, Brazilia, Serbia, Ungaria. De mentionat ca Directia Politia Locala Timisoara va continua sa organizeze astfel de stagii de pregatire si pe alte paliere ale pregatirii specifice muncii politienesti. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)