News Flash:

Florin Pandele a castigat un nou mandat la Voluntari cu 67%

6 Iunie 2016
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei, a declarat ca ii va cere sfatul sotului ei, Florentin Pandele, care a obtinut, la randul sau, al cincilea mandat la Voluntari, sustinand ca pentru ei ca familie "va fi mai dificil", pentru ca vor fi ocupati.
“A castigat si sotul meu si il felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru ca vom fi ocupati. Eu si echipa mea de consilieri generali vom avea o munca dificila si grea, dar in mod sigur incununata de succes”, a declarat Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile locale pentru Primaria Capitalei in urma alegerilor de duminica.
Intrebata daca ii va cere sotului ei sfaturi, Gabriela Firea a spus ca se considera un om pregatit si care cunoaste legislatia, dar “voi cere sfatul tuturor celor care cred ca pot sa ma ajute sa iau o decizie buna, fie ca e vorba de sotul meu sau de primarii de sector ”.
Gabriela Firea a obtinut, potrivit datelor provizorii, 45,5% din voturile valabil exprimate in Bucuresti, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) si pe locul trei de Catalin Predoiu, candidatul liberal.
La Voluntari, Florentin Pandele a reusit sa castige cel de-al cincilea mandat de primar, dupa ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obtinut 67% din voturi, adica 10.032, in comparatie cu al doilea clasat- Robert Frunza, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006099 (s)