News Flash:

Clotilde Armand pierde Primaria Sectorului 1, potrivit datelor provizorii Biroului Electoral Central

6 Iunie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
clotilde armand
Clotilde Armand, candidatul USB, a obtinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depasita de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegatori.
Rezultatele provizorii oferite de Biroul Electoral Central la ora 6.00 arata o rasturnare de situatie la Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand are 28,7%, in timp ce Daniel Tudorache a trecut pe prima pozitie cu 31,1%.
Exit-poll-urile si primele date oficiale de la BEC, de duminica seara, au dat-o castigatoare pe Clotilde Armand.
Potrivit primelor informari provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmata de Dan Tudorache (PSD) - 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) - 16,6% si Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.
Candidatul USB la Primaria sectorului 1 a declarat duminica seara ca se simte foarte onorata in cazul in care a castigat, dar ca este dezamagita de prezenta mica la vot.
"Daca am castigat, sunt foarte onorata, dar dezamagita ca am castigat cu o participare mica la vot. Daca am castigat va trebui sa muncim foarte mult si vom incepe cu sectorul 1 Bucuresti si sa facem in toata tara, dar trebuie sa ne grabim pentru ca Romania e de salvat. Sunt foarte ambitioasa pentru Romania", a spus Armande.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007997 (s)