News Flash:

Filmare difuzata pe Facebook: Un tanar a scos o pusca de airsoft pe geamul unei masini, langa Timisoara. Amenda colosala primita

8 August 2018
707 Vizualizari | 0 Comentarii
pusca

Un tanar de 19 ani a fost amendat de politistii timiseni cu 5.000 de lei dupa ce a fost filmat in trafic, langa Timisoara, in timp ce a scos o pusca de airsoft, neletala, pe geamul unei masini. Imaginile ai fost postate pe Facebook de un alt sofer, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pe imaginile care au fost postate pe Facebook de un sofer apare un barbat care flutura o pusca de airsoft pe geamul unei masini.

“Doi cocalari intr-o masina cu numere de Bucuresti, impuscau ieri seara in Dumbravita, oamenii si biciclistii de pe strada cu o pusca de Paintball. Ma intreb daca politistii pot face ceva in situatia asta? Unii nu mai judeca, iar politistii sunt in vacanta in luna august”, a scris, pe Facebook, cel care a filmat intreaga scena.
Imediat, pe pagina de Facebook le-a raspuns internautilor revoltati si soferul masinii, care a precizat ca arma era o replica de plastic.

“Buna ziua, nu a fost deloc cum ati descris, nu a tras nimeni in niciun biciclist si in niciun om, nu inteleg cum ati ajuns la ideea ca eu as fi de vina. Da, este arma mea, dar eu conduceam in acel moment, arma care este o replica de plastic, nu avea bateria cuplata si nici bile. Nu as lasa pe nimeni sa-mi foloseasca arma intr-un cadru public. Imi pare rau ca prietenul meu a creat o teama, desi el nu a indreptat arma spre nimeni si nici nu a avut vreo intentie sa faca acest lucru. Am fost si la politie, am dat declaratii, am avut si martori care imi sustin opinia, dar imi asum acest eveniment si va garantez ca nu se va repeta”, a afirmat soferul masinii.


Conform reprezentantilor IPJ Timis, dupa ce au vizualizat filmuletul pe Facebook, politistii timiseni au reusit imediat sa-l identifice pe cel care a scos arma pe geam si l-au chemat la audieri.

“Un tanar de 19 ani a scos pe geamul unei masini o pusca, replica neletala pentru airsoft, fiind amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca arma nu a fost folosita”, a aratat IPJ Timis. De asemenea, politisii timiseni au luat decizia de a confisca arma. 

Video pe Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)