News Flash:

Fiica lui Cotabita: Singurii abilitati sa ofere informatii sunt medicii

11 Mai 2015
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
aela cotabita
Aela Cotabita, fiica lui Gabriel Cotabita, spune ca artistul, internat la Spitalul Floreasca, beneficiaza de toata ingrijirea medicala necesara si le multumeste medicilor pentru profesionalism, precizand ca in cursul acestei zile echipa medicala va oferi informatii despre starea tatalui sau.
Intr-un mesaj postat luni pe Facebook, fiica lui Cotabita le multumeste celor care transmit ganduri bune familiei, precum si medicilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca.
”Multumim din inima tuturor celor care ne trimit ganduri bune si vor continua sa faca acest lucru si sa ne fie alaturi. In acest moment, tatal nostru beneficiaza de toata ingrijirea medicala necesara si multumim pe aceasta cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicatia si profesionalismul de care dau dovada. Este o perioada in care familia se concentreaza exclusiv asupra starii de sanatate a tatei, drept urmare vom continua sa nu raspundem solicitarilor separate din partea presei, iar cand va fi cazul pentru declaratii, le vom face. Dupa cum bine stiti, tata este o persoana demna si discreta, atat in ce priveste viata lui personala, cat si in aparitiile publice. Apelam atat la colegii lui, cat si la presa sa faca posibil ca acest lucru sa ramana neschimbat. Intelegem preocuparea si o apreciem, insa va rugam sa nu va lasati condusi de emotii pentru a obtine orice fel de informatie legata de starea lui. Reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate sa ofere informatii despre evolutia conditiei sale de sanatate si am agreat ca ei sa ofere o declaratie in cursul zilei de astazi”, scrie fiica lui Gabriel Cotabita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)