News Flash:

Gluma macabra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe cu cateva ore inainte de moartea tatalui sau

20 Martie 2018
1909 Vizualizari | 0 Comentarii
katarina

Vestea mortii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinta in randul familiei jurnalistului. Desi era divortat de Petruta, din 2014, fosta sotie a fost devastata cand a aflat ca cel pe care l-a iubit nebuneste nu mai este printre noi. Ca o ironie a sortii cu doar cateva ore inainte sa afle despre decesul jurnalistului, fosta consoarta a omului de radio si tv facea glume cu fiica ei Katarina pe Facebook, pe seama mortii.

Katarina Dyer, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe, a facut o gluma sinistra inainte de aflarea vestii ca jurnalistul a murit. O postare absolut banala pe seama careia s-a amuzat initial era cateva ore mai tarziu o veste cumplita. 
Ea a distribuit, luni seara, chiar cu putine ore ca jurnalistul sa fie descoperit mort in baia locuintei sale din Voluntari, o poza cu urmatorul mesajul: "Touch the water. Share this post or your mother dies in her sleep tonight" (n.r. Atinge apa. Distribuie acest mesaj sau mama ta va muri in somn in npaptea asta). In gluma, Petruta Gheorghe, mama ei si cea care i-a fost sotie lui Andrei Gheorghe, a intrat in jocul adolescentei si a comentat, pe Facebook: "Vedeti? a dat share si n-am murit:)))))". Ulterior, femeie revenea pe retelele de socializare unde ili plangea fostul sot si lasa un mesaj sfasietor. 

Petruta Gheorghe are trei copii, dintr-o relatie anterioara, pe Maria (21 ani), Katarina (19 ani) si Maximilian (18 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sange. Nu a facut nici o diferenta intre acestia si fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a daruit-o Maria, iubita sa din studentie, de care s-a separat in 2007. In 2014, la un eveniment festiv organizat de PRO Fm si Acasa Gold, Andrei a venit cu Petruta si cu copiii, fiind printre rarele ocazii in care a acceptat sa fie fotografiat in sanul familiei. Iar asta pentru ca discretia era litera de lege in familia lor. click.ro

Galerie Foto

mesaj
andrei gheorghe divortat petruta katarina dyer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007649 (s)