News Flash:

Invitație la spectacol cu intrarea gratuită

Festivalul Caleido, în Iulius Congress Hall. 5 zile de manifestări culturale impresionante

29 Noiembrie 2023
170 Vizualizari | 0 Comentarii

Iulius Town încurajează tinerii interesați de evoluția prin educație și nu numai. Complexul mixed-use din centrul orașului a fost întotdeauna gazda evenimentelor culturale, unde tineri artiști au avut ocazia să își prezinte talentul în diferite forme de artă: muzică, teatru, dans, pictură și multe altele.

În această săptămână, Iulius Congress Hall găzduiește o serie de evenimente culturale impresionante în cadrul Festivalului Caleido. Intrarea este gratuită și se face prin intermediul unei înscrieri online.

Acest festival aduce împreună producții independente de teatru și dans din țară, spectacole internaționale, dezbateri și ateliere. Togetherness este tema celei de-a cincea ediții a acestui eveniment, care are loc în mai multe locații din Timișoara, inclusiv în Iulius Congress Hall.

Astăzi, în cea de-a doua zi a festivalului, de la ora 18:00, sunteți invitați la „Gliese 455”, o co-producție Reactor de creație și experiment & Teatrul Andrei Mureșanu, iar rezervarea se face gratuit online. De la ora 21:00, în Iulius Congress Hall, va avea loc „KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”, un concept nou, iar participarea se face prin rezervare online.

Miercuri va avea loc „HYBRIS: Choreographing Whiteness”, cu coregrafia semnată de Jonas Øren, de la ora 20:00, iar joi, de la ora 18:00, sunteți invitați la „MASS”, iar de la ora 21:00 veți afla povestea „Domnișoarei Iulia”.

În ultima zi a Festivalului Caleido, va avea loc „Hardly ever”, un eveniment în limba engleză, de la ora 20:00.

Pentru a fi printre primii care se înscriu la aceste evenimente, urmăriți pagina de >Facebook Iulius Town Timișoara!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004559 (s)