News Flash:

SANCTIUNI DURE dupa gafa de la OSCAR! Vinovatii, pedepsiti pe viata!

2 Martie 2017
940 Vizualizari | 0 Comentarii
gafa oscar
Cei doi contabili care lucreaza la compania PricewaterhouseCoopers si care au cauzat gafa de la gala premiilor Oscar nu vor mai colabora niciodata cu Academia de film Americana (AMPAS), a anuntat presedintele Academiei.
De asemenea, Cheryl Boone Isaacs a declarat ca relatiile companiei PriceWaterhouseCoopers (PWC) cu cei doi contabili sunt revizuite in acest moment.
Cei doi responsabili pentru gafa monumentala de duminica noapte sunt Brian Cullinan si Martha Ruiz.
Compania PwC, care este responsabila cu organizarea procedurii de votare pentru premiile Oscar de 83 de ani, si-a asumat responsabilitatea pentru eroarea de la finalul Galei, care a uimit o lume intreaga si va ramane in istorie.
Un contabil al Academiei Americane de Film a dat in bara procedura meticuloasa de anuntare a premiului Oscar pentru cel mai bun film inmanand plicul gresit, astfel ca filmul "La La Land" a fost declarat castigator inainte ca "Moonlight" sa fie desemnat adevaratul castigator al premiului, au anuntat reprezentantii firmei PricewaterhouseCoopers (PwC), luni seara.

Contabilul Brian Cullinan, despre care mai multe surse din media au declarat ca scria mesaje pe Twitter cu putin timp inainte de anuntarea celui mai important premiu de la Gala Oscar, de duminica noapte, le-a inmanat prezentatorilor Warren Beatty si Faye Dunaway plicul gresit, a mentionat firma de contabilitate intr-o declaratie publica.
Gafa a surprins nu doar publicul prezent la Dolby Theatre din Hollywood, dar si telespectatorii care au urmarit in direct gala Oscar. "Cullinan a dat din greseala plicul de rezerva pentru cea mai buna actrita in rol principal in loc sa imnaneze plicul pentru cel mai bun film lui Beatty si Dunaway", au declarat reprezentantii PwC.
"Odata ce s-a petrecut aceasta eroase, protocolurile pentru a corecta greseala nu au fost duse la indeplinire suficient de rapid de catre dl. Cullinan sau de catre partenerul sau."
Greseala a fost indreptata abia dupa momentul in care echipa, producatorii si actorii filmului "La La Land" au mers scena si si-au livrat deja discursurile de acceptare pentru premiu. In cele din urma, producatorul muzical al filmului, Jordan Horowitz, a indreptat eroarea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006143 (s)