News Flash:

Basescu: "Dragnea se crede un soi de Napoleon al guvernarii Romaniei"

10 Iunie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu 4 465x390
Traian Basescu a vorbit vineri seara despre posibila schimbare a Guvernului Grindeanu, despre care se vorbeste ca ar avea loc saptamana viitoare.


Traian Basescu considera ca nu exista niciun motiv pentru schimbarea guvernului Grindeanu, iar daca aceasta s-ar produce ar fi un moment inutil de instabilitate. "E o prostie schimbarea Guvernului. Grindeanu pare a fi mai prudent decat demagogia specifica PSD. Grindeanu si ministrul de finante par mai prudenti in a se arunca cu capul inainte intr-un bazin fara apa. Intrebarea este de ce ii sunt ostili lui Grindeanu. Pentru ca asa e in PSD, pana nu se mananca unii pe altii nu se lasa. Luati toata istoria PSD, si-au distrus toti presedintii, toti premierii", a spus Traian Basescu, la Romania TV.
Fostul sef al statului are si o explicatie pentru care sefii PSD ar dori schimbarea lui Sorin Grindeanu. "Grindeanu, daca ramane inca un an premier, va deveni unul din marii lideri ai PSD, ori Dragnea nu suporta aceasta abordare. Altfel, ce sa-i reprosezi lui Grindeanu? Guvernul Grindeanu ar trebui lasat. Ar trebui lasat, pentru ca in mod cert, oricat de neexperimentat ar fi Grindeanu, isi da seama spre ce impinge programul PSD, care a devenit mai ceva ca o conventie internationala.


Toti propagandistii astia spun "conform programului de guvernare", dar nu e conventie internationala, se mai poate ajusta in functie de realitati. Ei o tin de parca e o conventie internationala si vor sa mearga inainte pana la prabusire. Eu cred ca Grindeanu si ministrul de finante incearca sa traga frana demagogiei lui Dragnea, caruia i s-a umflat capul si se crede un soi de Napoleon al guvernarii Romaniei", a mai spus Traian Basescu.

traian basescu guvernului grindeanu traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004469 (s)