News Flash:

Femeia asta nici nu zici ca a nascut! Elena Gheorghe a socat cu aceasta aparitie, la doar o saptamana dupa nastere. CE ABDOMEN INCREDIBIL ARE! FOTO

28 Iulie 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
elena

Elena Gheorghe a uimit pe toată lumea cu felul în care arată silueta ei la numai o săptămână după ce a devenit mămică.


Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 iulie 2017, atunci când a adus pe lume o fetiță. Elena Gheorghe și micuța ei au fost externate în urmă cu câteva zile.

 

Cântăreața mai are un băiat, din mariajul pe care îl are cu Cornel Ene.

La nici o săptămână după ce a născut a doua oară, Elena Gheorghe și-a impresionat fanii.

Cum arată Elena Gheorghe la numai o săptămână după ce a născut. Are un abdomen de invidiat


Elena Gheorghe a postat o fotografie în care apare în pantaloni scurți și un tricou, pregătită să iasă la plimbare cu fetița ei nou-născută.

 

„Abia aștept să plec cu Bebelinda și decapotabila ei la plimbare. E cel mai ușor și practic cărucior, e clar că vom avea super viteză:)))”, a spus Elena Gheorghe.

Fanii nu și-au putut ascunde uimirea după ce au văzut ce abdomen afișează vedeta la o săptămână după naștere.

„Pe femeia asta nici nu se vede că a născut. Oare cum e posibil ? :))”, „Sigur a fost gravidă? ?????, Ce mămica frumoasă! Toate femeile te invidiază la cum arăți după doi copii!”, „Ești incredibil de frumoasă, asta știi deja! Dar să arăți asa tranznet la doar 1 săptămână după naștere,e minunat!”, „Doamnee, cum poți arăta atât de bine după naștere ??, „Cum sa face că nu are nici pic de burtă după naștere?”, „Cum să arați aşa la nici o săptămână de când ai născut????”, și-au exprimat uimirea cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.


elena gheorghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)