News Flash:

Fata a vrut sa-l testeze, i-a scris iubitului ca relatia s-a terminat, apoi s-a ascuns sub pat si a asteptat sa auda ce face dupa ce citeste. Reactia lui a facut-o sa intre in pamant de rusine si sa planga. Ce a facut barbatul te va face sa te inchini cu

29 Ianuarie 2018
72 Vizualizari | 0 Comentarii
ascunsa

Aceasta poveste circula de ceva vreme pe internet. este despre o femeie care a decis sa isi puna relatia la incercare, dar a invatat o lectie foarte dura facand asta. Iata cum a procedat si care a fost rezultatul care a distrus-o.

Dupa ce pasiunea de la inceputul relatiei s-a stins, aceasta femeie a venit cu o ideea care ei i s-a parut geniala. A vrut sa-si testeze iubitul pentru a vedea ce simte el despre relatia lor si care ar fi reactia lui daca l-ar parasi.

Asa ca intr-o buna zi femeia i-a scris acestuia o scrisoare in care il anunta ca relatia lor s-a terminat, ca i-a ajuns si ca nu mai vede de ce ar continua asa. Tot ce voia era o reactie de la el, nu dorea cu adevarat sa se desparta.

Dupa ce a terminat scrisoare, a pus-o pe biroul iubitului ei, acolo unde stia ca o va gasi foarte repede, apoi s-a ascuns sub patul lui, asteptand, pandind dupa reactia mult-dorita.

Cand barbatul a ajuns in sfarsit acasa si a citit scrisoarea, femeii nu i-a venit sa creada ce a spus. A inceput sa fluiere, si a luat telefonul. A sunat pe cineva si i-a spus: ,,Buna, draga.

Proasta in sfarsit a inteles care-i treaba, si-a dat seama ca o insel. In sfarsit m-a parasit. Ce greseala, relatia asta. Sunt atat de fericit sa fiu liber. Ce bine daca te intalneam pe tine inainte sa o intalnesc pe ea. Ne vedem curand!”.

Femeii nu-i venea sa creada, barbatul si-a strans cateva lucruri si a plecat. Imediat ce a auzit usa inchizandu-se, a iesit afara, dar pe birou era o a doua scrisoare. Cand a citit-o a intrat in pamant de rusine, uite ce-i scrisese iubitul ei:

„Data viitoare cand mai incerci sa ma pacalesti, sa ai grija ca picioarele sa nu-ti iasa de sub pat. Am plecat doar pana la magazin. Ne vedem curand, Iubire.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006235 (s)