News Flash:

Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala! “Se descurca, e baiat mare!”

23 Noiembrie 2017
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
raul

Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala pe care a comis-o in trecut. Artistul a fost prins conducand fara permis si a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, cu suspendare.
Mirabela Dauer, cea cu care Raoul e prieten de ani buni, sustine ca n-a stiut de problema artistului, insa nu-si face griji pentru el. 

“Nu am stiut, dar nu cred ca este o asa mare problema. Raoul nu mi-a spus asta, nici nu cred ca ar fi fost un subiect de discutie intre noi. N-am stiut de aceasta problema, noi nici nu am vorbit vreo trei ani. Am reluat legatura, desigur. Sunt sigura ca-si rezolva el problemele. Se descurca singur ca e baiat mare”, ne-a spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer si Raoul sunt prieteni de ani buni. Cei doi au avut insa o perioada in care nu si-au vorbit, dupa ce s-au certat, iar de curand au reluat legatura.


raoul mirabelei dauer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012939 (s)