News Flash:

WOW! Iata ce mare s-a facut fiica lui Columbeanu

23 Noiembrie 2017
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
irinacolumbeanumonica

Irina Columbeanu s-a fotografiat goala in cada, dupa care a urcat imaginea pe retelele de socializare. Se pare ca fetita nu se fereste de parinti, mai mult decat atat ii si atrage atentia mamei ei, Monica Gabor, asupra activitatii ei online.
Irina Columbeanu se distreaza cat poate de bine pe retelele de socializare, unde jongleaza cu postarile despre activitatile cotidiene, specifice unei fetite de varsta ei, si cele ”de imagine”.

Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor a postat pe pagina personala de Instagram o fotografie in care apare goala, in cada. Fata nu se ascunde de parinti, mai mult decat atat, ea si-a taguit mama in poza, atragandu-i atentia asupra postarii.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au avut o casnicie controversata care s-a finalizat cu scandaluri. Cu toate acestea, dragostea pentru fiica lor este neschimbata. Irina are o relatie buna cu ambii parinti si isi arata dragostea pentru ei pe canalele ei de socializare.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu nu mai sunt in relatii bune, insa au gasit modalitatea de a-i oferi fiicei lor o educatie corespunzatoare. Ambii se respecta in prezent si isi declara dragostea pentru fiica lor. 

Recent, Monica Gabor a raspuns unui comentariu lasat de un fan in care era laudata atat ea, cat si fostul ei sot. ”Felicitari pentru Irina si tie pentru ca ai o asemenea fiica si ai ales tatal potrivit”, i-a scris acesta pe o retea de socializare.

Vedeta a reactionat cu mult bun simt si respect pentru barbatul care ii creste fiica si a scris ca are drepate. ”Da, am ales cel mai bun tata”, a comentat aceasta.

Monica Gabor nu pierde niciun moment in care si-ar putea lauda fiica. De curand, aceasta si-a felicitat pe Instagram fiica pentru ca a primit titlul de cea mai urmarita vlogerita. 

 

sursa

Galerie Foto

irina
irina columbeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019904 (s)