News Flash:

Facebook renunta la sistemul sau de adrese e-mail. Cum vor fi redirectionate mesajele de pe adresele @facebook.com

25 Februarie 2014
887 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteaua de socializare Facebook a renuntat la serviciul sau de adrese e-mail de tip •facebook.com, pe care l-a lansat la sfârsitul anului 2010, dar care era foarte rar utilizat.
"Îi prevenim pe utilizatorii care folosesc adresele de tip •facebook.com ca aceasta functie a fost modificata", a declarat, luni, un purtator de cuvânt al companiei.
De acum înainte, e-mailurile trimise la adresele de acest tip vor fi transferate în e-mailurile personale pe baza carora utilizatorii si-au creat conturile de Facebook.
"Când cineva trimite un mesaj pe o adresa de tip •facebook.com, acel mesaj nu va mai ajunge în mesageria contului de Facebook. În schimb, e-mailul va fi transferat în prima adresa a contului (utilizatorii au optiunea de a dezactiva transferul)", a precizat acelasi purtator de cuvânt.
Potrivit bbc.co.uk, aceasta modificare va fi operata la începutul lunii martie.
Purtatorul de cuvânt a explicat ca decizia în cauza a fost luata pentru ca "cei mai multi utilizatori nu îsi foloseau adresele de Facebook" si ca grupul american prefera "sa se concentreze pe îmbunatatirea serviciului (sau) de mesagerie mobila".
Facebook a început sa aloce la sfârsitul anului 2010 fiecarui utilizator o adresa de e-mail care se termina în •facebook.com, în care acestia puteau sa primeasca si mesaje de la persoane care nu se aflau în lista lor de contacte de pe site.
Proiectul a fost interpretat în epoca drept o tentativa de a ataca sistemele de e-mail furnizate de Gmail si Google.
Sistemul de e-mail oferit de Facebook a fost din nou criticat în 2012: reteaua si-a atras un val de critici dupa ce a înlocuit e-mailurile personale ale utilizatorilor, care apareau în profilurile de Facebook ale acestora, cu adresele lor de tip •facebook.com. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0985 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024325 (s)