News Flash:

Experiment socant! Nu poti sa crezi ce se aduna in plamanii tai daca fumezi un pachet pe zi, timp de o luna - VIDEO

7 Noiembrie 2016
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
fumatul
Gudronul si nicotina sunt doua dintre cele mai nocive substante ce se regasesc in fumul de tigara. Gudronul este denumirea pentru particulele rezultate dinfumul de tigara, are o consistenta vascoasa, de culoare brun-neagra si continebenzpirencompus chimic cancerigen care afecteaza grav plamanii

Pe langa gudron si nicotina, in tigari gasim si alte substante deosebit de nocive:monoxidul de carbon, arsenic, plumb, cadmiu, cianura de hidrogen, diferiticompusi radioactivi, etc. 
Fumatul creste riscul de aparitie a infectiilor pulmonare, produce iritatii ale traheei, afecteaza sistemul imunitar, creste tensiunea arteriala, creste riscul de aparitie a unui accident vascular cerebral si poate sa duca la aparitia anumitorforme de cancer

Spre deosebire de nicotina, gudronul este mult mai periculos pentru organism pentru ca se acumuleaza in plamani si se elimina foarte greu. Intr-o tigara sunt pana la 10 mg de gudron, insa sunt si tigari ce pot avea 16 sau 18 mg de gudron, acele tigari fiind considerate cele mai nocive pentru organism.

Daca sunteti curiosi sa aflati cum arata si cat gudron se aduna in plamanii unui fumator dupa numai o luna de la fumat - aproximativ un pachet de tigari pe zi, urmariti mai jos un experiment al carui rezultat este de-a dreptul socant. 

Galerie Video


benzpiren compusi radioactivi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004685 (s)