News Flash:

EXPERIMENT INCREDIBIL! Un cuplu a facut zilnic sex, timp de un an. Ce a urmat este de neinchipui!

8 Ianuarie 2017
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste31
"Nu am incercat sa alungam o eventuala despartire, insa cu siguranta am reusit sa ne intarim casnicia”.
In urma cu trei ani am facut sex zilnic, asta pe durata unui an intreg!
Raspunsul la intrebarea care mi-a fost adresata inca de pe atunci este urmatorul: Nu, nu am facut sex cu 365 de barbati. Singurul barbat cu care am facut acest lucru a fost sotul meu. Chiar si atunci cand eram in perioada menstruatiei, faceam sex in fiecare zi. Nici macar nu am idee ce faceau copiii mei in tot acest timp, insa presupun ca nu stateau la panda.
Iar ca raspuns final, nu, nu am facut acest lucru deoarece am fost nevoita sa imi salvez casnicia, am facut-o cu scopul de a ma salva pe mine insami, efectul pe care l-a avut asupra casniciei mele a fost doar un mic bonus.
La scurt timp dupa ce l-am nascut pe cel de-al treilea copil, tin minte ca dupa ce am facut un dus, m-am privit in oglinda si mi-am pus intrebarea: „Cine a lasat-o pe mama mea aici?”.
Incepand din acel moment, nu m-am mai expus dezbracata deloc. In timp ce faceam sex, lumina era mereu stinsa, imi ascundeam burtica si sanii sub o camasa de noapte si asteptam mereu ca sotul meu sa paraseasca incaperea dupa ce ieseam de la dus, ca sa pot merge sa-mi iau haine din dulap.
Pe parcursul anilor, faptul ca imi ascundeam mereu trupul gol a inceput sa ma preocupe. Oare sotul meu, Andy, mai stia cum arat dezbracata? Putea el oare sa faca o pictura nud cu mine fara sa fie nevoit sa puna o carpeta gigantica peste trupul meu sau o cusatura Spanx care sa treaca vertical peste stomacul meu?
Ideea de a face sex pe durata unui an intreg mi-a venit dupa ce mi-a povestit despre acest lucru o prietena care a facut exact acelasi lucru, in fiecare seara, dupa ce s-a casatorit.
Fara urma de indoiala si cu siguranta in voce, aceasta a spus „Este doar un lucru pe care-l facem!”. Devenind deja rutinier, ea si sotul ei au facut sex in fiecare zi incepand cu ziua in care s-au casatorit si au fost unul dintre cele mai dragastoase, amuzante si puternice cupluri pe care le-am cunoscut.
Ideea de a face sex zilnic, un an intreg, mi se parea un lucru respingator, dar, in acelasi timp si o modalitate interesanta prin care sa ma fortez sa-mi accept trupul asa cum este, in fiecare zi. Pana la urma, hainele si asternuturile trebuiau sa fie date la o parte, iar lumina nu trebuia sa fie mereu stinsa, nu?
Andy, dupa cum ma si asteptam, a fost de acord, iar astfel, pe durata unui an intreg, cu exceptia calatoriilor si cazurilor in care aveam probleme cu stomacul, am facut sex in fiecare zi.
Inceputul a fost dur. In timp ce stateam langa chiuveta seara si-mi scoteam lentilele de contact, imi aminteam ca trebuie sa fac sex inainte de a ma pune sa dorm. Avand in vedere ca eram o mama a trei copii, care lucra de acasa, numai gandul ma epuiza. Nu ca ar fi fost sexul o sarcina de care ma temeam, insa faptul ca trebuia sa aloc timp din timpul meu liber acestui lucru mi se parea imposibil si egoist. Vroiam doar sa stau in pat, sa ma uit la „The Tonight Snow”, sa mananc cereale si sa nu fiu atinsa de nimeni.
Insa, pe parcursul lunilor ce treceau, incepusem sa fiu mai incantata de acest lucru. Sexul atragea mai mult sex, ceea ce a format o conexiune intre sentimentele de iubire, care au inceput sa se „strecoare” in afara dormitorului, sau, in cazul nostru, din spalatorie, din dulap sau din garaj, si in viata noastra de zi cu zi.  Eram mai romantici unul cu celalalt, ne mangaiam in timp ce treceam unul pe langa celalalt, ne sarutam mai lung si mai apasat inainte sa mergem la munca si nu ne mai comportam atat de banal ca inainte. Relatia noastra a devenit mai puternica, in special de cand intimitatea noastra era una infloritoare.
Nu mai eram hiper-constienta de sunetele pe care le scotea corpul meu cu forme rotunde.
La nivel personal, modificarile in ceea ce priveste modul in care imi priveam trupul au fost uimitoare.
Dupa trei luni, imi facea placere din nou sa fac sex, aveam chiar si o lista de melodii care imi trezeau pofta si nu mai eram hiper-atenta la sunetele pe care le scotea corpul meu cu forme rotunde, cum ar fi cel provocat de coapse sau acela care se producea in momentul in care burtica mea se lovea de cea a lui Andy.
Dupa sase luni, am renuntat si la camasa de noapte sub care-mi ascundeam trupul si nu-mi mai pasa de faptul ca sanii mei se „tranteau” sub subsuori. Pentru prima oara, eram mai mult concentrata asupra fiecarei secvente sexuale care imi provoca placere si nu asupra modului in care sa-mi ascund burtica sau grasimea de pe spate si cea de pe solduri. Corpul meu era apreciat atat de mine, cat si de sotul meu, in masuri egale.
Dupa un an, nu mai purtam nicio haina in timpul sexului. Cel putin, asta presupun ca ar spune copiii mei. Am incetat sa alerg cand ieseam din dus ca sa merg sa ma imbrac rapid, si mergeam dezbracata, fara niciun fel de retinere, pana la dulap. Pregateam gustarile pentru copii numai in lenjerie si nu ma mai dadeam la o parte atunci cand Andy venea sa ma imbratiseze de la spate. Relatia cu sotul si cu trupul meu s-a schimbat in modalitati uimitoare.
Acum, dupa trei ani, inca facem sex in fiecare seara.
Doamne, glumesc!
Acum nu mai facem sex in fiecare zi. Asta nu din cauza faptului ca ne-am saturat unul de celalalt, desi, trebuie sa recunosc ca pelvisul meu si coapsele se bucura de odihna, insa din cauza faptului ca suntem totusi oameni si nu roboti. Totusi, efectele si lectiile invatate din aceasta experienta, nu au fost excluse din casnicia noastra.
Pentru inceput, am invatat ca este uneori este greu, dar este ceva normal. Majoritatea oamenilor din preajma noastra nu fac sex zilnic. Sunt ocupati si stresati cu munca, programeaza activitatile copiilor lor si platesc facturi. Sa includa si sexul pe langa toate acestea este greu, insa pentru noi este necesar. Sexul este ceea ce ne aminteste ca suntem parteneri intimi si nu doar colegi de camera sau colegi in ceea ce priveste pastrarea in viata a copiilor.
In al doilea rand, am invatat cata nevoie avem de viata sexuala pentru a putea fi fericiti in casnicia noastra, iar acum ne putem plia viata in functie de acest lucru.
Nu ma panichez daca trec doua saptamani in care nu avem parte de sex, iar asta datorita faptului ca lucram pentru a ne „conecta” in alte moduri. Intimitatea nu se rezuma neaparat la penetrare. Uneori aceasta este reprezentata de sarutatul pe canapea ca doi tineri, iar alteori este tripla verificare facuta de Andy la DVR, pentru a se asigura ca toate emisiunile mele TV de toamna sunt setate pentru a putea fi inregistrate. Ne putem hotari asupra lucrurilor care ne excita. Ideea este ca efortul de a ne demonstra iubirea pe care ne-o purtam unul celuilalt este mereu prezent.
In ultimul rand, am invatat ca sunt o sotie mai buna, o mama mai buna si o femeie mai buna atunci cand imi ofer timp pentru a fi sigura de relatia mea si nu mai sunt egoista atunci cand trebuie sa ma simt bine in pielea mea. Realizez ca nu sunt cea mai buna versiune a mea atunci cand sunt nesigura sau cand ma panichez. Practic, sunt o postare de pe Facebook vaga, mergatoare a unei relatii.
Sunt mult mai concentrata de cand nu mai imi fac griji in privinta vietii mele sexuale, aceasta grija a fost „aruncata de pe masa”, sau ma rog, este pe masa, depinde daca este o zi de scoala si daca Andy nu este la munca. Ok, suficient cu jocurile de cuvinte sexuale.
Faptul ca am avut parte de sex cu sotul meu in mod regulat nu este o modalitate de a alunga o posibila sansa de divort sau o modalitate de a stopa inselatul sau angoasa, insa m-a ajutat sa ma simt mai sigura in propria piele si sa supravietuiesc daca nu am parte „actiune”.
Obisnuiam sa fac glume pe seama faptului ca nu as mai fi capabila sa am parte de intalniri, deoarece corpul meu nu este pregatit sa apara intr-un „showroom”. Traiam cu speranta ca as vrea sa fiu casatorita cu Andy pana ce lumea se termina, si as prefera sa mor decat sa fiu fara el si sa-l bantui, insa acum nu imi mai fac griji din aceasta cauza, iar asta datorita faptului ca definitia a ceea ce inseamna „de dorit”, atractiv, pentru mine, s-a schimbat…
Nu imi mai fac griji in privinta faptului ca ar trebui sa fiu acceptata sau dorita de lumea din jur, totul se rezuma la a ma „vrea” eu pe mine insami, iar pentru asta a fost nevoie de un an intreg de sex. sursa: yve.ro

Galerie Foto

sex_zilnic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006908 (s)